Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
loss lauri ja mam Missha Perfect Cover w kolorze nr 13 i jest jasniejszy od Elemonga... Probowalas tego juz? Mam pytanko - probowalas juz jakis innych azjatyckich specyfikow? Jesli tak to jakie polecasz? Widzialam cie na watku o japonskiej pielegnacji jako ze mam go zasubskrybowanego (jednak nigdy nie mialam sily przez niego przebrnac...
Sylvia doll brak reakcji wizazanek prawdpopodobnie wynikal z faktu, iz odsylaly cie juz do watku z farbami i farbowaniem. Tam dziewczyny wiedza wiecej i sa w temacie. Tutaj mamy watek plotkowo-spolecznosciowy. Wiem, wiem gadamy czasem o farbowaniu naturalnym, ale dziewczyny ktore siedza aktualnie na tym forum juz napisaly so wiedzialy. Pogrzeb watek - bylo juz o hennie, marchewce, cebuli, itp... Wiem ze Lush ma jakis specyfik do stopniowego farbowania, ale nie jestem pewna jak wyglada - cos z hna w nazwie. Napisalysmy co wiemy. Najlepiej zerknij na wspomniane watki o farbowaniu na rudo. Zreszta jak dla mnie to ty masz malo rude wlosy - albo splukane, albo swiatlo nie to.
Erzebet i Julianna - te oleje brzmia smakowicie!!! Co powoduje, ze dany olej jest waszym ulubionym? Zapach, wchlanialnosc, dzialanie? Dla mnie wazny jest zapach. Kazda z was ma inne ulubione, stad pytam.