Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Cytat:
Napisane przez kaska31_
ze szczęścia się prawie rozebrał 
pozbył się koszulki, butów, ale bez wkładek, opasek, ręcznika, i czegoś takiego białego
uwielbiam tych komentatorów: "O, to już jesteśmy spokojni, Elena dalej ma status narzeczonej, a Ana tylko ją zastępowała na trybunach" 
|
Spodenek? 
Ci od tenisa też potrafią czasem zaszaleć 
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
bawiłam się ze znajomymi bardziej 
|
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
jeść mis ie chce,a nie chce mi się iść po cokolowiek 
Koleżanka mi wmawia, że machałam do kamery... dlaczego tego nie zarejestrowałam?
|
No! Nie pitol nam tu półsłówkami, tylko opowiadaj! 
Cytat:
Napisane przez Amy4594
I i II seta oglądałam po łebkach więc tak za bardzo nie wiem co się działo.
ale w III i IV cała Czewa grała dobrze, oprócz końcówki III seta gdzie stracili trochę punktów.
na początku meczu grał Gradowski, ale mu nie szło trochę.
Murek cały mecz grał równo, b. dobrze (IMO, MVP meczu  )
Gierek jak wszedł też grał dobrze, ale szczerze mówiąc nie atakował za często. przynajmniej nie pamiętam.
Wiśnia i Pipen, na początku sobie trochę poatakowali, nie kiepścili, b. dobry mecz tylko zagrywka im trochę nie siedziała.
Dębca za bardzo nie widziałam.
Fabian jak zwykle dobry mecz. ale tu nie jestem obiektywna. 
ed. zapomniałam o Janeczku, MVP, nie kiepścił, kończył, na zagrywce nie szalał.
Zaksa nie szalała, ale zły mecz w ich wykonaniu to tez nie był, więc AZS musiał grac dobrze żeby to wygrać.
|
Mniej więcej Z tą różnicą, że cały 4. set przespałam Zaksa nie była dzisiaj drużyną, a Seba po meczu Krzychowi mówił, że jeśli połowa zawodników na boisku jest do wymiany (Guma-Pilarz, Tiny-Idzi, DżejDżej-Dominik), to coś jest nie halo i ma prawo to nie funkcjonować. Stelmach dzisiaj musiał b. rotować składem, ale i tak optymalnego nie zdążył znaleźć - wszystko słowa Świdra 
Wanio za to macał Sebę po nogach, zdążyłam to uchwycić na fb 
Fajny był jeszcze moment, kiedy Stelmach (w 3. secie?) wziął czas, kamera przeniosła się do obozu Czewskiego, a tam Kardos z szelmowskim uśmiechem Gierka namawiał, żeby KK'nom oddawał piłkę, bo mogą zepsuć No, ale miał facet rację ^^
http://www.facebook.com/photo.php?fb...4826710&ref=nf
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere
|