Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne zrzucanie masy - pomóżmy sobie, wspierajmy się!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 16:38   #21
karadka
Zadomowienie

Dot.: Wspólne zrzucanie masy - pomóżmy sobie, wspierajmy się!!

Witam i ja
otworzylam wczoraj nowy watek i dzisiaj doczytalam na tych kartkach co mialam ksero z ta dieta ze wszystkie prawa zastrzezone wiec usunelam wszystko a nie chce zaczynac walki w pojedynke i licze ze bedziemy tu mialy fajny watek a wiem ze wsparcie jest najwazniejsze bo od lutego zeszlego roku bylam na diecie dukana i dzieki dziewczyna z ktorymi caly czas utrzymuje kontakt tyle ze bardziej plotkowy niz dietkowy udalo mi sie spasc z wagi, ale dukan ma to do siebie ze po kilku miesiacach wstret do bialek byl silniejszy odemnie wiec tak gdzies od pazdziernika zaczelam sie objadac czym popadlo no i waga poszla w gore, wiec od 1 lutego postanowilam to zmienic i zabrac sie kolejny razza siebie ale juz nie dukanem ale racjonalnym jedzeniem

cos o mnie... 15 lutego 2010 przy 178cm wzrostu wazylam 88.4kg!!! i wtedy zaczelam dukana, do sierpnia zrzucilam do 67.6kg i byl to wielki sukces dla mnie jednak milosc do jedzenia i slodyczy, nie pozwolila mi tej wagi utrzymac od kilku dni sie nie waze, ale tydzien temu wrocilam z urlopu i waga poszla do gory znowu i bylo jakies 73-74kg ktore planuje zmniejszyc do 68kg i zaczac cwiczyc!

Edytowane przez karadka
Czas edycji: 2011-01-30 o 17:23
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując