Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 20:05   #2010
Tynusia
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.

Już jutro Londyn aż na tyłku nie moge wysiedzieć po 10 jakąś mam samolot

A dzisiaj na obiad zjadłam pyszną zupke ogórkową i kilka pierogów leniwych(serek homo,jajko,mąka pszenno-pełnoziarnista) i na to kawałek rozpacianego upieczonego jabłka z cynamonem i troche serka homo ( z kruszonką z orzechow,figi) podzielone na mnie i na mamę.

Niby pare pierożków a się nażarłam jeszcze na gorąco to już w ogóle mnie nasyciło

A co do mojego zdjęcia jeszcze i komentarza midless. Oczywiście masz pełne prawo do własnej opinii nie mówię , że nie.
Moje żebra są naprawdę wystające od zawsze tylko przez to ,że nieco wciągałam brzuch wyglądają jak na takie co dziewczyny z pro any mają.
Codziennie robię brzuszki by zasłonić je ale dupa jak na razie =/
Nie lubie na ogół pokazywać swojego ciała na gimnastyke i w-f zazwyczaj chodze już przebrana ewentualnie spodnie,liginsy do zmiany na miejscu ale bluzke zawsze mam już na sobie bo się czuje niepewnie.

Ps. Kolacje też miałam pyszną
cukinia z makaronem razowym kokardki i pestkami słonecznika

Kurde może w Londynie będzie większy wybór owoców to od razy rzuce się na brzoskwinie itp.

A dziś:
1000 coś skoków na skakance zaliczone + 30 min spacer
a wczoraj było ponad 2000 skoków

Czasami mam gorsze dni i wracam do punktu wyjścia ale niektóre osoby mnie motywują do tego bym coś z sobą zrobiła.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Poza tym słyszałam/czytałam, że błędne jest myślenie, że tłuszcz, który jemy zamienia się na tłuszcz np. na brzuchu. To od węgli głównie tyjemy, albo ewentualnie połączenia tłuszczu z węglami typu ziemniaki i sosik, albo chleb z masłem. Wiadomo, w większych ilościach, takich nadprogramowych.
No wiadomo jak ktoś je dużo chleba i na to spora ilość masła to niekorzystnie może wpłynąć i oprócz tego je tłuste dania itp.
Ale jak ktoś lubi masło i w normalnych ilościach to jak najbardziej.
Bo ja lubię masło

Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret
Tynusia jest offline Zgłoś do moderatora