Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 20:48   #273
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez kolorowatecza Pokaż wiadomość
Plombowanie kosztuje w zależności od materiału, wielkości dziury i kolejności zęba z tego co wiem.
Tym lepszym preparatem najmniejsze zaczynają się od 50 zł, a nie wiadomo czy np. nie będzie musiał jeszcze zaleczyć stanu zapalnego :/

kochałam moją szkołę, klasę w Iszej klasie LO.
od drugiej wszystko się zje**ło i marzę, żeby to się skończyło.
Zwłaszcza, że gniję w klasie, która nijak mi się w życiu przyda :/

A co do pracy to ja bym mogła wreszcie gdzieś pójść - dwa tygodni ferii minęły, a ja pracy nie znalazłam, nigdzie nie byłam i tylko się leniłam. Bosko :/
Ale we wakacje już na pewno coś znajdę
Hm im dalej tym drożej czy im bliżej tym drożej?

Ja uwielbiałam swoją klase z gimnazjum, za to w LO miałam bande kujonów pomieszanych z elitą i jakos nie mogliśmy się nawzajem zaakceptować, bo ja jestem dośc wyluzowana jesli chodzi o szkołe, a oni nie i potrafili mi zarzucac np że psuje frenwencję klasy tak jakby za to jakas nagrda była...

A co do pracy to wstyd, ale mi się jakoś nie śpieszy..Rodzice mi płacą za studia i zarzekają się, że będą dopóki się będę uczyć..nie jest mi źle, na nic mi nie brakuje..
Ale planuje mgr robić zaocznie i zacząć pracować, tylko chciałabym robić cokolwiek co choc ociera się o pedagogikę..
Choćby pomoc w przedszkolu, czy opiekunka dziecka

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
uwierz mi nie mam jednej. Jedna to jest locha u mnie a reszta takie tyci tyci

ja mam jeszcze taki problem , że mam dużo amalgamatów czyli tych srebrnych plomb , bo jak za młodu chodziłam to nie chciałam do białych dopłacać.
Obiecałam sobie , że wszystkie je powymieniam. Obojętnie ile mnie to będzie kosztowało
Jestem ogólnie osobą która lub się śmiać i jak rżę na cały głos to je widać
O pocieszyłas mnie, że nie jestem sama podziurawiona na zebolach

No własnie moja mama zawsze się upierała żeby te białe/przezroczyste robić mi. Mówiła, że mam krzywe zęby, ale chociaż będe miała białe

No i krzywe zęby to ejst mój następny problem..Chciałabym nosić aparat, ale metalowy nie wchodzi w gre u mnie..

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora