Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przemyślenia uczuć. Cóż o tym myśleć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 21:10   #1
UnKnownn_
Przyczajenie

Przemyślenia uczuć. Cóż o tym myśleć?

Hm. No więc nie mam pojęcia czy pisze na odpowiednim forum, jeśli nie to prosze o skasowanie bądź przeniesienie posta uprzejmie przepraszając.;P

Problem jest taki; Mieszkam w Irlandii. Dwa miesiące temu rozmawiając przez skypa z dobrym znajomym z sąsiedztwa poznałam jego kolege.. Aby nie zanudzać stwierdze tylko iż obydwoje najprawdopodobniej się w sobie zadurzyliśmy.. Cóż. Co do niego nie jestem pewna niczego oprócz tego iż praktycznie codziennie rozmawiam z nim przez 6-12 godzin w zależności od obowiązków, szkoły oraz tego czy któremuś z mych znajomych uda się mnie wyciągnąć na piwo ;D(jego przypadku też to dotyczy.)

No.. Jednak chłopak pochodzi z Polski miasta położenego z dwie godziny drogi od mego rodowitego (które odwiedzam gdy tylko mam okazje starając się zostać tam jak najdłużej się da.;D) . Poza tym ma 15cie lat co wiąże się z tym iż jestem od niego o rok starsza (to akurat nie problem, raczej pomocnicza informacja.x]) oraz chociaż iż jest słodki i niebrzydki (punkt względności, na ten przykład mej koleżance się nie podoba) z dziewczynami większego doświadczenia nie miał. (Hm. Śmiem twierdzić iż ja z płcią przeciwną mam niestety duże, uh.x])

Przechodząc do sedna; czuje coś do niego tak więc pytam się o rade pt. czy to ma sens zanim zaczne czuć coś więcej.?
Ps; Rozmawiam z nim przez kamerkę tak więc widzieć go widze.x]
UnKnownn_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując