2011-01-30, 21:30
|
|
Raczkowanie
|
Powrót do poprzedniego koloru włosów + farba
Witajcie 
Wiem, że na forum jest wiele wątków docelowych o powrocie do naturalnego koloru bądź o opiniach nt. poszczególnych farb do włosów, jednak chciałabym, by ktoś rzeczowo mi powiedział co zrobić w moim przypadku.
Mam naturalnie ciemnobrązowe włosy. Piękny odcień, odbijał na zimno, bez rudego połysku. Jakiś rok temu stwierdziłam, że chciałabym mieć jasniejsze ( ). Rozjaśniałam włosy sprayem do rozjaśniania Joanna. Po jakimś czasie kolor mi odpowiadał, więc przestałam. Któregoś dnia stwierdziłam, że chciałabym kolor ciemniejszy- zrobiłam bodajże kasztanowym szamponem do 28 myć Joanny. Kolor mi się nie podobał, więc poprosiłam fryzjerkę o koloryzację ton w ton która pozwoli zmyć tamten szampon z włosów. Tak więc od tamtej pory miałam z powrotem brązowe włosy o rudawym połysku .
Przed tegorocznym Sylwestrem pofarbowałam włosy Castingiem- ciemny brąz i.. wyszło tragicznie. Jako, że genialny pomysł użycia jednego opakowania farby na włosy o dlugości 3/4 pleców się nie sprawdził, wyszło na to, że mam włosy ciemnobrązowo-czarno-rudawe 
Jak wrócić do zupełnie pierwotnego koloru włosów? Wręcz mi się to marzy..
Nie wiem, czy wybrać się do fryzjera czy dalej działać samej.
|
|
|