Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powrót do poprzedniego koloru włosów + farba
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 21:30   #1
fashionably
Raczkowanie

Powrót do poprzedniego koloru włosów + farba

Witajcie
Wiem, że na forum jest wiele wątków docelowych o powrocie do naturalnego koloru bądź o opiniach nt. poszczególnych farb do włosów, jednak chciałabym, by ktoś rzeczowo mi powiedział co zrobić w moim przypadku.
Mam naturalnie ciemnobrązowe włosy. Piękny odcień, odbijał na zimno, bez rudego połysku. Jakiś rok temu stwierdziłam, że chciałabym mieć jasniejsze (). Rozjaśniałam włosy sprayem do rozjaśniania Joanna. Po jakimś czasie kolor mi odpowiadał, więc przestałam. Któregoś dnia stwierdziłam, że chciałabym kolor ciemniejszy- zrobiłam bodajże kasztanowym szamponem do 28 myć Joanny. Kolor mi się nie podobał, więc poprosiłam fryzjerkę o koloryzację ton w ton która pozwoli zmyć tamten szampon z włosów. Tak więc od tamtej pory miałam z powrotem brązowe włosy o rudawym połysku .
Przed tegorocznym Sylwestrem pofarbowałam włosy Castingiem- ciemny brąz i.. wyszło tragicznie. Jako, że genialny pomysł użycia jednego opakowania farby na włosy o dlugości 3/4 pleców się nie sprawdził, wyszło na to, że mam włosy ciemnobrązowo-czarno-rudawe
Jak wrócić do zupełnie pierwotnego koloru włosów? Wręcz mi się to marzy..
Nie wiem, czy wybrać się do fryzjera czy dalej działać samej.

fashionably jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując