Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 21:58   #550
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Poczytałam ale nie mam siły odpisywać. U nas kiepsko, bo Lusia dzisiaj nie chce mojego mleka, w ogóle żadnego Zjadła troszkę tylko raz. Nie spała od 15 do 22 Zmęczona na maksa, dopiero niedawno padła. Ja płaczę, mąż mnie pociesza. Zjadła na kolacje 1 kromkę chleba i trochę zupki. Popiła sokiem i zasnęła po20 minutach kołysania na rękach.
Chciałam się dzisiaj z nią wykąpać. Najpierw wzięłam prysznic, mąż w tym czasie siedział z małą w łazience, żeby patrzyła jak się ja kąpię. Wyszłam z wanny, ubrałam szlafrok i chciałam ja wziąć na ręce, a ona wtuliła się w Krzyska i płacz. I tak z 10 minut. W koncu wzielismy ją do wanny, ja weszłam do niej, ale nie była zadowolona, chciała wychodzić. Szybko ja umyliśmy. Na przewijaku było ok, śmiała się. I zawsze po kąpieli ona jest bardzo głodna więc jak zawsze przystawiłam ją do piersi, a ona w ryk. No nic, mówię, pewnie jest zmęczona i zaczęłam ją usypiać na rękach. Przysnęła na chwile, ale zaraz znowu ryk. I tak przez 20 minut. Krzysiek przyniósł mi kolacje, a ta jak zobaczyła jedzenie, to az się trzęsła. Okazało się, że Lusia była potwornie głodna. Pochłaniała dosłownie chlebek. Jak się najadła, to od razu dostała wigoru. Próbowałam ją jeszcze później dostawić do piersi, ale odsuwała ją i płakała. Nie wiem o co chodzi. Zrobiłam jej mm, ale nie chciała. odciągnęłam swoje ale też nie. Kurcze, nie myślałam, że będzie mi tak ciężko cholernie boję się nocy.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora