Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-30, 23:31   #298
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Ja pracowałam na infolinii też 2 lata i yy dla mnie to był koszmar, szczególnie pod koniec
Boże, pamiętam jak te kolejki wisiały. Dzwonili bez opamiętania. W nocy też dzwonili i bezczelnie mówili,że to nic pilnego.

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
Napaliłam się na ten kokosowy olejek. Jutro jak się wyłonię na dwór to wstąpię do sklepu i kupię. Gdzie go można dostać.Na półce z jedzeniem czy kosmetykami ??

też miałam zaproponować pokazanie włosów ja bardzo chętnie ale dopiero jutro bo aparat mam rozładowany.

Ja sama nie wiem już czy mam zniszczone . Byłam ostatnio u fryzjera i powiedziała mi kobieta, że jak na takie zabiegi jak moje ( czyli rozjaśnianie , częste prostowanie) to mam w niezłej formie. Ale czy ja wiem. Końcówki nie są po rozdwajane ale i tak mam wrażenie , że są szorstkie. A jaki szampon bez silikonu używacie ?
Ha! i tu moja droga Cię zaskocze - wcale nie jest tak łątwo dostać ten olejek. Podobno bywa w Almie i Piotrze i Pawle,ale tak naprawdę to najlepiej udać się do sklepu z ekologiczną żywnością.
Ja zamówiłam sobie z netu i czekam na paczuszkę

Co do szamponu to ja dopiero się wkręcam w bez-silikonową pielęgnację. Obecnie używam BabyDream z Rossmanna i szampon Jajeczny z Joanny.
Podobał mi się efekt po szamponie ziołowym,ale zmasakrował mnie (mocno uczulił)

Cytat:
Napisane przez kotwilka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, można się dołączyć?
Szkoda, że wczoraj nie widziałam tego wątku, nie spałam do 2
O! Kotwilka cześć kochana, miło mi Ciebie tutaj widzieć! a tak btw. to odpisałam na PW

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Pokazuje 3 zdjęcia włosów
Właściwiwe to nie narzekam, bo jestem z nich zawdowolona oprócz tego, ze nie są puszyste, ale to załatwiam tapirkiem...

Na zdjęciu 1 widac mniej więcej w jakiej są kondycji, (no z wyjątkiem koncówek które sa rozdwojone)
na 2 długośc (zdjęcie z wakacji mam z 4 cm dłuższe pewnie, ale też podcinałam z aten czas)
i ostatnie (z tego sylwestra) jak moje włosy wyglądają kiedy nad nimi popracuje dłużej niż 10 minut
Śliczne włoski. Wyglądają na zdrowe i zadbane.
A te z sylwestra

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora