Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 00:10   #353
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez anngeli Pokaż wiadomość
No właśnie to jest najzabawniejsze że kochała się z chłopakiem ostatni raz tydzień temu i na nic się nie skarżyła bo była zajęta nauką na ten egzamin. Egzamin zdała, stresy minęły, opiła ze znajomymi colą i żarciem z maca a dzisiaj widziała film o ciążach i się wystraszyła że może ona pomimo brania tabletek tydzień temu zaszła...
Okres jej się nie może spóźniać, bo teraz cały czas bierze tabletki, okres ma mieć dopiero za 2 tygodnie jakoś :p
Mówię - jedyny objaw to troszkę większa oponka ale ja też twierdzę że to wzdęcia zwyczajne.
Ona popadła w paranoje, sama napędziła sobie stracha...chociaż jak miałabym takich rodziców to chyba nawet po prostu spać w jednym łóżku bym się bała z chłopakiem...
ja jak rozpoczęłam współżycie to po pierwszym miesiącu ( jak okres miał nadchodzić )
to co pół godziny do kibelka latałam aby zobaczyć czy już coś w gaciach piszczy , bo bałam się że mogę być w ciąży
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora