2011-01-31, 00:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Pod różowym tamaryszkiem W różanej sukience`
Cytat:
Napisane przez Lemirka
Trochę przeszkadza mi ta biała kreska na linii wodnej - ale poza tym bardzo ładny makijaż  W ogóle masz ładną cerę  chętnie bym się dowiedziała jak ją pielęgnujesz.
|
dziekuje pieknie Lemirko , cera....nie jest taka naganna ,niestety,ale ciesze sie,ze tego nie widac,w sumie to dopiero zamierzam,bo wiek juz nie młody ,zaczac o nia bardziej dbac,ja zmywam mleczkem makijaz,woda z kranu (niestety,choc tu gdzie mieszkam,jest ona lepsza niz w PL) myje buzie i ide spac,rano zawsze krem na buzie nawilzajacy ,mam pare i 2 razy w tyg robie peeling ,to tyle,nic specjalnego,az wstyd sie przyznac,szkoda mi czasu na maseczki ,kremy na noc,pod oczy itd a powinnam to zmienic 
Cytat:
Napisane przez tylkokasia
Super wyglądasz. Fajny ten różowy cień 
|
dziekuje Kasiu 
Cytat:
Napisane przez Silloe
Faktycznie wyglądasz świeżo i uroczo  a rzęsy wyglądają na Twoje własne, a nie sztuczne 
|
dzieki Silloe ,ach marzeniem moim miec takie wlasne,niestety mam liche 
Cytat:
Napisane przez asiaasia58
emi wyglądasz cudownie  tak świeżo, wiosennie, dziewczęco  napatrzeć się nie mogę
napisałabyś co masz konkretnie na górnej powiece? strasznie mi się podoba ten różowy, jak żaden inny 
|
Asiu Kochana dziekuje,dziekuje pieknie  ,to jest pare cieni w rozach ,roznych firm,Inglot,Sleek i no name
Cytat:
Napisane przez Agaw'a
Moje ukochane kolory!
Pięknie Tobie i w tym makijażu  Strasznie żałuję że nie mogę robić sobie takich ślicznych kresek - strasznie łzawi mi jedno oko.
|
kreski nie sa jeszcze takie jak bym chciala,ale wciaz cwicze ,dziekuje 
Cytat:
Napisane przez sweetpinky
Przepiękny makijaż i Ty przepięknie w nim wyglądasz 
|
dzieki Słitku 
Cytat:
Napisane przez caate
jak seksownie! o moj boze 
chyle czola!
|
Kociczko dzięki 
Cytat:
Napisane przez Nanusia76
Śliczny makijaż, bardzo mi się podoba zwłaszcza od 3 zdjęcia z uśmiechem na buźce  . Kreseczka cudowna , mnie jak na razie wychodzi lekko łamana  . Wesołe kolory i uśmiech -to jest tooo!
|
dziekuje,bardzo sie ciesze  
Cytat:
Napisane przez ewciaa82
Idealny jest!Dolna powieka jest cudowna!!
|
dziekuje Słońce 
Cytat:
Napisane przez gioseppe
ladnie 
|
dzieki Gio
|
|
|