Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 09:42   #402
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
Witam po pracowitym weekendzie w ten piękny, słoneczny poniedziałkowy poranek
niestety wizję ciekawe tygodnia psuje mi weekend, bo czekają nas sobotnio-niedzielne całodniowe nauki przedmałżeńskie
i znowu nie odpocznę i znowu się nie wyśpię

nie wiem po co przyszłam dziś tak wcześnie do pracy bo nikogo nie ma i nie mam pewności czy ktokolwiek dziś będzie, a ja wstałam z samego rana ehh

wczoraj z racji tego,że mieliśmy akcje w centrum handlowym w ramach relaksu przeszłam się po sklepach, no i wystarczyło mi 20 minut, żeby kupić torebkę, portfel i spódnice,
Tżtowi ręce opadły jak wróciłam do domu bo w czwartek weszłam do sklepu tylko po legginsy (dzień wcześniej wyrzuciłam strare bo się porwały i musiałam pilnie kupić nowe ), a wyszłam dodatkowo z bluzka
dlatego od dziś dostałam zakaz wchodzenia do jakichkolwiek sklepów (nie licząc spożywczych): pala: i mam w planach się tego trzymać

edit Wszystkiego najlepszego dla Julci
Niniona nie przejmuj się, ja w sobotę pojechałam w domu do rossmanna i wydałam 230 zł ale mam teraz taki zapas, że hoho brałam wszystko z promocji latcacyd, żele fa, zapachy do łazienek, domestosa, 2 pasty blenda med bo były po 7,99 antyperspirant dla tż bo był w promocji dla mnie już nie był w promocji ale jak mus to mus paczkę tamponów bo w promocji aż się sama śmiałam z siebie, że taka promocyjna jestem bo z poza promocji to kupiłam tylko persil, folię aluminiową, patyczki do uszu, płatki kosmetyczne i mydło
Nawet jedzenie dla jeży (dla kota) było w promocji

A jak weszłam do Lidla to ludzie się na mnie patrzyli jak ładowałam 8 słoików ogórków konserwowych bo u nas to idzie szybciej niż woda

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-01-31 o 09:43
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora