Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 10:23   #2004
Agamtb
Raczkowanie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Po dzisiejszej wizycie w Porcie Rumia donosze, ze:
NEW YORKER: tutaj duzo przecen, ceny od 19,90: koszulki, bluzeczki, bluzy i kilka rodzajow sweterkow(w tym golfy i kardigany)przez 29,90 i 39,90, kozaki za 59,90 i 79,90.

Sama obkupilam sie w New Yorkerze. Wyszlam z dwoma bluzami: czarna welurkowa i czarna w malusie kropeczki,obie po 19,90, long kardiganem (ciemnozielonym w panterke) za 19,90 i paseczkiem z kokarda za 9,90.
Sama odwiedziłam ze 3 razy NY i udało się kupić trochę rzeczy dla siebie i TŻ. Hehe i chyba mamy ten sam kardigan w panterkę, ale ja wersję pudrową

Może i NY nie ma najlepszej jakości, ale na wyprzedażach można naprawdę taniutko coś upolować, więc niech to nawet ponoszę sezon i zutylizuję...za taką cenę warto. Swoją drogą mam stamtąd dżinsy już chyba 3 lata i są nie do zajechania. Tak samo spódniczkę i chyba jeszcze kamizelkę jakąś... Uważam że są tam rzeczy lepszej jakości, jak i szmaty - to od razu widać po materiale.
Buty - na oko widać, że są raczej słabiutkie.

A co do C&A....
Kupiłam 2 pary fajnych spodni dla TŻ (59,00), kilka koszulek z krótkim i długim rękawem (19,00) i bluzę przez głowę z kapturem (49,00).
Dla siebie fajne tregginsy (29,00) i pudrową bluzę (17,00).
I jeszcze super jegginsy w Tally Weijl.

Edytowane przez Agamtb
Czas edycji: 2011-01-31 o 10:30
Agamtb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując