2011-01-31, 10:50
|
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
Napisane przez Kalpana
U nas się wyśmiewają, jak ktoś chodzi do takich sklepów, że kasy nie ma, ani gustu itd. Wolę jechać do Krk i tam pochodzić, niż u nas i słuchać jak cała szkoła się ze mnie śmieje.... To dziwne, ale tak właśnie u nas jest... Jedną nauczycielkę widzieli, jak wchodzi do lumpka, to się z niej ciągle śmieją i przedrzeźniają.....
|
kurczę, jaka masakra...dziwne to dla mnie, przecież do lumpu nie chodzą tylko biedacy ale też osoby które chcę znaleźć coś oryginalnego....nie rozumiem normalnie takiego podejścia jak u Ciebie..
Cytat:
Napisane przez loluska
I dzien dobry  [/B]Ja zaraz mykam na zakupy spożywcze, a wcale mi się nie chce  Mam zamiar dziś przegrzebać strych i może uda mi się znaleźć jakieś fajne ciuszki po mamie, bo tak wczoraj oglądaliśmy zdjęcia jej z młodości i niby moda się zmienia ale dużo świetnych rzeczy nosiła które teraz są krzykiem mody    Choć pewnie masę powywalała...
miłego dnia 
|
no moja też miała masę ubran ale powyrzucane... na szczęscie częśc została i np. teraz mam torebkę pikowaną na łańcuszku 
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_
kitka ja uwielbiam chodzic po lumoach moja corcia tez haha ma 2 latka ale chodzi po stojakach i przebiera raczkami hahaha jak to fajnei wyglada jak mnie nasladuje  [COLOR="Silver"]
|
no niedługo córeczka się spamować zacznie jak mama 
Cytat:
Napisane przez Kalpana
Odżywka ok. 10-18zł. Duża jest, więc się opłaca.
No to wklejam kilka sukienek. Zdjęcia zapożyczone z internetu.
|
trzecia najładniejsza
a ja to bym na swój ślub chciała prostą sukienkę, coś w tym stylu... taka rybkę...
|
|
|