Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 10:50   #4549
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
U nas się wyśmiewają, jak ktoś chodzi do takich sklepów, że kasy nie ma, ani gustu itd. Wolę jechać do Krk i tam pochodzić, niż u nas i słuchać jak cała szkoła się ze mnie śmieje.... To dziwne, ale tak właśnie u nas jest... Jedną nauczycielkę widzieli, jak wchodzi do lumpka, to się z niej ciągle śmieją i przedrzeźniają.....
kurczę, jaka masakra...dziwne to dla mnie, przecież do lumpu nie chodzą tylko biedacy ale też osoby które chcę znaleźć coś oryginalnego....nie rozumiem normalnie takiego podejścia jak u Ciebie..

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

I dzien dobry [/B]Ja zaraz mykam na zakupy spożywcze, a wcale mi się nie chce Mam zamiar dziś przegrzebać strych i może uda mi się znaleźć jakieś fajne ciuszki po mamie, bo tak wczoraj oglądaliśmy zdjęcia jej z młodości i niby moda się zmienia ale dużo świetnych rzeczy nosiła które teraz są krzykiem mody Choć pewnie masę powywalała...

miłego dnia
no moja też miała masę ubran ale powyrzucane... na szczęscie częśc została i np. teraz mam torebkę pikowaną na łańcuszku

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

kitka ja uwielbiam chodzic po lumoach moja corcia tez haha ma 2 latka ale chodzi po stojakach i przebiera raczkami hahaha jak to fajnei wyglada jak mnie nasladuje [COLOR="Silver"]
no niedługo córeczka się spamować zacznie jak mama

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Odżywka ok. 10-18zł. Duża jest, więc się opłaca.
No to wklejam kilka sukienek. Zdjęcia zapożyczone z internetu.
trzecia najładniejsza
a ja to bym na swój ślub chciała prostą sukienkę, coś w tym stylu... taka rybkę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia119pc.jpg (22,2 KB, 38 załadowań)

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora