Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻ-ów obgadujemy, lecz kochać nie przestajemy cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 11:12   #2556
wwweeerka
Zakorzenienie

Dot.: TŻ-ów obgadujemy, lecz kochać nie przestajemy cz. III

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Na facebooku jest taka fajna grupa:

facet się nie domyśli, nie zgadnie, ani nie wpadnie na to sam. jemu trzeba wszystko wyłożyć, najlepiej przeliterować, zobrazować i zaśpiewać, może wtedy zrozumie.

I powiem Wam, że coś w tym jest

a ostatnio jak TŻ mi nie napisal nic ze dojechal czy ze wraca<a w wymowka byla ze tel mu padl.... szkoda tylko ze moje sms dochodzily> no ale niech bedzie ze jestem glupiutka i wierze. To od razu mi sie to przypomina.....

Jak chłopu zależy,to żeby skały srały,mury pękały,to znajdzie czas i sposób,żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten osioł z telefonem w ręce. Idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić!

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
cześć kochane, ja też się wczoraj trochę z TŻ pokłóciłam i to z mojej winy : < mam nadzieję że wszystko jest jednak ok... ale dzwonię do niego i on mówi "pogadamy za 10 min" a ja że "czemu nie teraz?" a on "jestem w sytuacji w której nie mogę rozmawiać" a ja "no ale co to za sytuacja" a on że siedzi na kiblu... : D
nastepna co sie poklocila..... ale juz jest dobrze?

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora