2011-01-31, 11:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja radosna twórczość
Witam wszystkich serdecznie w ten pochmurny poniedziałek i dziekuje serdecznie za odwiedzinki Kochane moje 
Cytat:
Napisane przez asia3city
Przejrzałam cały wątek i musze powiedzieć że piękne prace tworzysz. Karteczki wszystkie cudne bez wyjątku, bardzo mnie urzekłą gwiazda betlejemska twistart jak sądzę, fajnie wykorzystałaś wianuszek z Biedronki do kwiatów. Super sa te naszyjniki dzianinowe - możesz zdradzić sekret jak powstają, sam kwiat to wiem, ale te sznurki.
|
Witaj, cieszę się, że Ci sie u mnie spodobało, co do gwiazdy to nie wiedziałam, że jest w takiej technice (człowiek uczy się całe życie), ale sprawdziłam cóż to i już mnie swędzą paluszki na te cudeńka
Hmm moje naszyjniki są robione z koszulek bawełnianych męskich Trzeba je pociąć na paseczki ok 1,5-2cm i się naciąga, w zasadzie bawełna roluje się już w trakcie cięcia. Potem zszywam je u góry i maskuję szycie dodatkowym paseczkiem i gotowe.
Cytat:
Napisane przez lamalama
Śliczności nam pokazujesz  a kociaki-słodziaki rozkoszne 
|
Dziekuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez cocci
kalinko - a ja pytałam o róże z modeliny 
co do gości komunijnych. Ja byłam w lipcu na weselu i kazdy z gości dostał na "podziękowanie" taki mały upominek w postaci kilku migdałów w cukrze zawiniętych ładnie w kawałek ładnego materiału i przyozdobiony koralikami. Wiem, że to banalnie brzmi, ale bardzo fajnie to wyglądało. Jak chcesz, pokażę Ci potem foto, bo mi sie to tak podobało, że jeszcze tego nawet nie rozpakowałam 
|
Hmm ale ja nie mam tu takich różyczek, chyba, że chodzi o tą przy zaproszeniach, to jest moja bransoletka kupiona za jakieś 10zł Co do gości to właśnie też o czyms takim myślałam, ale jakoś ciężko mi się przekonać do tego, że na komunii jeszcze się prezenty rozdaje, ale ja staroświecka jestem Oczywiście dziękuję za pomysł 
A na koniec kolejne zaproszonko do kolekcji
|
|
|