Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja radosna twórczość
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 11:37   #260
kalina1984
Zakorzenienie

Dot.: Moja radosna twórczość

Witam wszystkich serdecznie w ten pochmurny poniedziałek i dziekuje serdecznie za odwiedzinki Kochane moje
Cytat:
Napisane przez asia3city Pokaż wiadomość
Przejrzałam cały wątek i musze powiedzieć że piękne prace tworzysz. Karteczki wszystkie cudne bez wyjątku, bardzo mnie urzekłą gwiazda betlejemska twistart jak sądzę, fajnie wykorzystałaś wianuszek z Biedronki do kwiatów. Super sa te naszyjniki dzianinowe - możesz zdradzić sekret jak powstają, sam kwiat to wiem, ale te sznurki.
Witaj, cieszę się, że Ci sie u mnie spodobało, co do gwiazdy to nie wiedziałam, że jest w takiej technice (człowiek uczy się całe życie), ale sprawdziłam cóż to i już mnie swędzą paluszki na te cudeńka
Hmm moje naszyjniki są robione z koszulek bawełnianych męskich Trzeba je pociąć na paseczki ok 1,5-2cm i się naciąga, w zasadzie bawełna roluje się już w trakcie cięcia. Potem zszywam je u góry i maskuję szycie dodatkowym paseczkiem i gotowe.
Cytat:
Napisane przez lamalama Pokaż wiadomość
Śliczności nam pokazujesz a kociaki-słodziaki rozkoszne
Dziekuję bardzo
Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
kalinko - a ja pytałam o róże z modeliny
co do gości komunijnych. Ja byłam w lipcu na weselu i kazdy z gości dostał na "podziękowanie" taki mały upominek w postaci kilku migdałów w cukrze zawiniętych ładnie w kawałek ładnego materiału i przyozdobiony koralikami. Wiem, że to banalnie brzmi, ale bardzo fajnie to wyglądało. Jak chcesz, pokażę Ci potem foto, bo mi sie to tak podobało, że jeszcze tego nawet nie rozpakowałam
Hmm ale ja nie mam tu takich różyczek, chyba, że chodzi o tą przy zaproszeniach, to jest moja bransoletka kupiona za jakieś 10zł Co do gości to właśnie też o czyms takim myślałam, ale jakoś ciężko mi się przekonać do tego, że na komunii jeszcze się prezenty rozdaje, ale ja staroświecka jestem Oczywiście dziękuję za pomysł

A na koniec kolejne zaproszonko do kolekcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03836.jpg (70,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03838.jpg (43,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03840.jpg (72,2 KB, 19 załadowań)

kalina1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując