2011-01-31, 12:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: konflikt z rodzicami?przykro mi
Cytat:
Napisane przez limetka87
Nie kłamię bo jaki bym miała mieć w tym interes ,nie podoba mi się wyciąganie starych wątków sprzed kilku lat i analizowanie moich problemów i psychiki pokolei uważam ze jest to co najmniej niesmaczne.
Każdy z nas założę się ,że ma wiele prywatnych i osobistych problemow wiekszego i mniejszego kalibru ..wiadomo nie wszyscy przedstawiają je na forum..i wiem ze sama jestem sobie winna ,ale zeby mnie odrazu oceniać i sugerować ze mam problemy psychiczne ..nie jest na miejscu.
Nie chcę mi się wdawać w dyskusję bo to nie ma najmiejszego sensu ,poradziłam się dostałam róze odpowiedzi i dziękuję ,,,tymbardziej ze problem został juz 3/4 rozwiązany...
|
Pogrubione.....tez tak mysle.
Stokrotka
A ja uwazam,ze przy zdrowych relacjach w rodzinie sprawiedliwie nie znaczy równo.
Nie wyobrazam sobie miec pretensji do rodziców o to,ze brat dostal wiecje,kiedy ja sobie finansowo swietnie radze. Według mnie w oczywiste jest to,ze pomaga sie zawsze temu słabszemu,z reszta nie przyszłoby mi do głowy rozliczac rodzicow z tego ile komu i na co daja. Byłoby mi wstyd.
Dokladnie,tez tak mysle.
|