Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 13:36   #462
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Oliweczka nie dostałam Twojego zaproszenia więc wysyłałam Ci zaproszenie do znajomych

jeszcze raz dziękuję za pochwały nt łazienki

Aaby o jakie szczegóły Ci chodzi? mogę sprawdzić w domu co jest skąd i jak się nazywa i dam Ci znać jakby co póki co czekam na podliczenie ile wyszedł cały remont, ale sądze że kwota ok 10tyś jest realna, bo tez mieliśmy rury do pochwania itd no i 2 pomieszczenia w sumie

Ala te piersi w krakersach są pycha tylko ja znam wersję z maślanką a nie jogurtem naturalnym

a dzisiaj pójdę chyba na łatwiznę i będą pierogi i z kapustą i grzybami

Sikoreczka też mi się wydaje dziwne, że pomoc finansowa rodziców= dyktowaniem warunków rozumiem, że mogą chcieć mieć coś do powiedzenia ale nie żeby ustalać od A do Z WASZ ślub

edit: też używam żelu Persil i wlewam do komory na proszek, u mnie jest opóźnienie startu prania ale ponieważ mam pralkę ładowaną od góry nie można go używać przy stosowaniu żelu bo ten żel po zamknięciu pokrywy zaczyna spływać i może zaplamić pranie
\A no właśnie, ja tak umię wysyłać zaproszenia i wogóle poruszać się po wizażu, że do nikogo nic nie dochodzi
ŚLICZNA ŁAZIENKA:ehem :

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora