Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 13:45   #465
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

W tym roku walentynki trafiają na naszym wyjezdzie w góry, więc starać się szczególnie nie bedziemy. Zawsze kupujemy sobie kartki i piszemy jakieś przemyślenia o naszym związku z ostatniego roku Fajnie nieraz usiąść i poczytać, tym bardziej,że nie obchodzimy rocznic i chociaż po ilości kartek wiem ile to już lat nam minęło
zazdroszczę wyjazdu
gratuluję 5 i fizyki
kartki też sobie zawsze kupowaliśmy

co do przyjaciół to ja się jeszcze nie wypowiadałam

Chyba najbliższa i taka, którą najdłużej znam to Agnieszka, razem się wychowywałyśmy, chodziłyśmy razem do podstawówki i gimnzajum potem nasze drogi się rozeszły ale z racji z tego, że mieszkamy w jednym bloku w jednej klatce i na jednym piętrze to zawsze jak przyjeżdzam z Warszawy to się widujemy ile chcemy
mam jeszcze dwóch przyjaciół jednen z nich jest na studiach w Lublinie więc z racji odległości widujemy się sporadycznie ale wiem, że zawsze moge na niego liczyć a drugi jest w Radomiu i ostatnio w piątek się widzieliśmy to 4h przegadaliśmy
Tż ma dwóch przyjaciół, czasem się widujemy razem ale zazwyczaj to oni sami się widują i dubią przy autkach albo jeżdżą na giełdę

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-01-31 o 13:52
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora