Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 13:47   #4382
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Aaaaa na trollbeads.com.pl grupy cenowe podrożały!!!
Mam nadzieję, że jakby co to w Wawie dopiero jutro!!!

Edit: Na razie tylko nowa kolekcja w nowych cenach...
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Obawiam się, że nowe ceny będą od początku a więc już od dnia dzisiejszego Ale tragedii nie ma
E tam, takie podwyżki to nic, 1zł w pierwszej grupie Tyle co akurat ten 1% podatku sie pokryje. Takie podwyżki lubię, a nie to co Pandora kombinuje

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
to dobrze, że usunęli ale takich aukcji jest za wiele i bardzo mnie to denerwuje najbardziej współczuję tym ludziom którzy to kupują myśląc, że oryginał.. w końcu tak naprawdę nie muszą się znać.. ja wcześniej też nie wiedziałam wielu rzeczy, teraz jestem szurnięta na tym punkcie więc nie dam się tak łatwo oszukać.. ale ci którzy kupują to w dobrej intencji np. na prezent? współczuję...
jej a najbardziej obawiam się tego, że ktoś mi mógłby zrobić taki zaskakujący prezent z podrób

A widziałyście, jak te podróby mają starannie odwzorowane logo Pandory na pudełkach? Wyobraźcie sobie, macie urodziny i TŻ chciał Wam sprawić niespodziankę, dostajecie takie pudełko, myślicie - "jakieś inne niż w salonach, ale może to nowość", otwieracie, a tam... grzechotki

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
no to mam idealne uzasadnienie dla zakupu koralika na maj/czerwiec kiedy mam rocznice kupienia mieszkania no ale powiedzcie, ze nie mam racji
no bo...
budynek, w ktorym mieszkam

musze go miec, prawda?
Faktycznie, podobne, chociaż dla mnie ten koralik zawsze oznaczał kościół

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Wg mnie Pandora ma za mało tematycznych koralików. Brakuje mi np.: w sprawie awansu/dostania pracy. Miłości do ogrodu, miłości siostrzanej/rodziciejskiej. Imprezowania , chlania itp.. dużo by się znalazło

O, to to!

Ale nie mają bo Pandora to jest elegancka i niedopuszczalne by "chlacze" to nosili

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Tinko wszystko można sobie dopowiedzieć:
- miłość do ogrodu - kwiatuszek
- miłość rodzicielska - chłopiec/dziewczynka
...
- miłość do miodu - pszczółka

ale fakt...przydałoby się więcej tego typu koralików...

A co "chlania" co? Może supełek albo gwiazdki na symbol zawirowań w głowie na kacu

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Ja mam plan, że na pamiątkę podwyżki kupię sobie 4listną koniczynę, a koleżance z pracy poradziłam sakiewkę.
Ale na razie obniżyli nam pensje o 33%, wiec
Czy ktoś ma pomysł na koralik obrazujący obniżkę pensji o 33%?
Ile
Zdzierstwo!!

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2011-01-31 o 13:46
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora