Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Donoszenie w pracy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 13:02   #13
golden_eye
Wtajemniczenie

Dot.: Donoszenie w pracy

Cytat:
Napisane przez Anett23 Pokaż wiadomość
Jestem tego samego zdania. Mało tego zrobiłabym to przy pozostałych współpracownikach, żeby wiedzieli jakiego 'kolegę' mają w pracy. Może następnym razem by się zastanowił co robi.
amen

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Osoba, która doniosła to swoją drogą, no ale nie dziwi Was szef?
Szef mówi, że masz pomagać pracownikom. Ale ja tu czegoś nie rozumiem - każdy ma swoje obowiązki. Ty swoje wypełniasz, Twój kolega z pracy nie. Z jakiej racji Ty masz robić coś za niego? To nalezy do JEGO obowiązków i on za to dostaje pieniądze. Ty dostajesz pieniądze tylko za to, co sama zrobisz, naprawdę nie widzę powodu, żebyś robiła cokolwiek za niego.
Rozumiem, że czasem trzeba POMÓC komuś. Ale pomóc tzn. raz na jakiś czas POMÓC, a nie robić coś za kogoś. I to coś, za co on dostaje pieniądze i należy to do jego obowiązków.
Szkoda, że tego nie powiedziałaś szefowi.
a po wyjaśnieniu sytuacji I TAK POLECIAŁ CI PO PREMII mimo że wszystko wyjaśniłaś. nie rozumiem gościa