2011-01-31, 13:09
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
Napisane przez lawendax
moze wybierz imie bardzo malo nadawane ale nie dziwaczne, typu
Blanka,
Magda,
Aneta,
Natalia
itp....
moim wybranym imieniem dla dziewdzynki byla Sonia, ale sie nie doczekalam tej córy...  
|
a wiesz ze nad Natalka sie zastanawialam i Anetka też mi sie podoba
teraz bedziesz miala synka tak? ale to twoje pierwsze?
Cytat:
Napisane przez mimbi
Edit - Znalazlam w szafie jakis tusz Loreala z baza. I nie wygladam juz jak lysy kret. Wygladam za to, jakbym miala jakas chorobe, po ktorej wylysialy mi rzesy. Moje gorne sa krotsze niz dolne! W zwiazku z powyzszym planuje namalowac sobie wielka niebieska gwiazdke na czole, zeby wszyscy patrzyli w ten punkt, a nie na to co przypomina kilkumilimetrowe odpryski rzes 
|
hehe przyzwyczaisz sie
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
Kasiu moj mąż to po prostu lubi.. i to jest straszne a jeszcze gorsze jest to, że ma zadaniowy czas pracy - czy pracuje 8h czy 10h to ma coś zrobić i koniec......  Niestety za nadgodziny nikt mu nie płaci.
O tyle fajnie, ma z tym, że idzie do pracy jak wstanie... gdy ja sie zrywam 6,30 to on obraca sie na drugi bok... do firmy przychodzi z reguły ok 9,30-10.. jak sie wyspi  Pod tym względem ma suuuper
Ja do ikeii jakoś nie mam przekonania.. nie wiem dlaczego, ale ta komoda pasowałaby great
Mimbi ... ŁYSY KRET !!!!!!!!!!!!!! Tekst roku !! I jeszcze wczorajszy Moni - że miała pytac do czego słuza raczki
|
moglby szybiej wstawac to i moze szybciej by skonczyl mojemu placa na godzine, a w tej na czarno za wykonane zlecenie-im szybciej zrobione tym szybciej kase dostaje...i tez to lubi
nie ma wyjscia przy moim tysiaczku moj Tż tez nie lubi Ikea hehe konkurencja
Nikosia
|
|
|