Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - aktualna lista marzeń
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-10, 15:46   #712
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Dot.: aktualna lista marzeń

Cytat:
Napisane przez Toccata
O rany Nie chciałam wylewać na Ciebie zimnego kubełka Może są całkiem w porządku.
Kijanko - powiem tak: ja bym ryzykowała. W końcu mnóstwo dziewczyn ostatnio zakupiło Tę Damę i była jak najbardziej pierwszej młodości
Gdyby nie pochłonął mnie świat pt. Lutens i inni zaczaiłabym się na Escadkę. Tyle, że obecnie poczuciem omnipotencji napawają mnie inne Cesarzowe

A skoro już przy Cesarstwach jesteśmy Parę osób zdrowo mnie obśmieje ale od wczoraj buszuję po mieszkaniu w poszukiwaniu zaginionej fiolencji z esencją Menel d'Empire, czyli Ambre Russe. Tak okrutnie naszło mnie na ten denaturat , że poważnie zastanawiam się, czy go nie kupić. "... bo świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia"
Jak nic, każą mi w pracy dmuchać w balonik
A TŻ wykopsa mnie na balkon
Toccato, nie przejmuj się, nie wylałaś na mnie kubła wody, tylko jako lojalna Wizażanka zwróciłaś mi uwagę na możliwe zagrożenia, za co zresztą jestem Ci wdzięczna. Teraz przeglądając ebay, kieruję swój wzrok w stronę ostatniej edycji EC.
Moja niechęć do zakupów na aukcjach, wynika przede wszystkim z tego, że się sparzyłam. W czerwcu kupiłam na aukcji internetowej pewną „ekskluzywną” rzecz, która okazała się chińską, tandetną podróbką. Doprowadziłam do zawieszenia konta tej osoby, ale parę stówek diabli wzięli. Od tej pory niczego nie kupiłam przez Internet, trudno mi się przełamać.
A propo Lutensów, kupujesz na Strawberry, czy na Wisience? Tam niestety nie ma wszystkich perfum SL. Szkoda, że nie możliwość zakupu na salons-shiseido https://secure.salons-shiseido.com/s.../pagecome.html
Tak mi się marzą mandarynkowe Mandarine-Mandarin, które ukażą się we wrześniu. Toccato, masz może jakieś pewne źródło Lutensów, może znajomych w Paryżu?.
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora