czesc laseczki!
po calym dniu na nogach wlasnie wlecialam do domu i sie witam
dzisiaj dla poprawienia humorku zrobilam male zakupy, stwierdzilam ze bede kupowac na raty, w sensie ze troche jeszcze teraz, troche w marcu i jakos tak do konca chyba sie uzbiera.
dzisiaj kupilam 4 butelki, 2x dr browns, 2x avent, smoczki, wanienke, gabke do wanienki, szczotki do butelek, szczotke do wloskow, pojemnik na mleko, pojemnik na smoczki, majtaski jednorazowwe,itd
zostanie mi jeszcze 2x butelki alew to ja dziecko sie urodzi bo nie wiem czy bedzei chcialo pic z tych co mam, termometr w smoczku, monitor, nie wiem co z lozeczkiem, mamy dostac ale w sumie nie wiem sama co z nim zrobic i kiedy dostaniemy, i chyba jeszcze pare rzeczy
moria ogladalam dzisiaj to wiadereczko, hmm ciezka sprawa, byc moze sie dobrze w tym myje, sama nie wiem, kupilam prosta wanienke bez bajerow za 30 pln z odplywem. jak bedzie katastrofa to bede ci sie pytac jak u was z wiaderkiem i najwyzej zmienie,
moria a powiedz mi w ktorym tyg bedzeisz miec cesarke? ja musze pogadac z ginem na ten temat. a co do mleka no to moze bylo u mnie inaczej bo jednak przed czasem, ale faktycznie po cc zdarzaja sie problemy z rozkreceniem sie mleczka. no i nie wiem czy wykonalne jest odciagniecie wczesniej. ja odciagalam bite 3 dni zeby mi siara skapala
wiesz co, ja chcialam kupic taki zestaw jak ty prenatal complex plus dha bo wychjodzi taniej niz femibion dha(a tez sie bierze 2 osobne kapsulki) a prenatal tez jest bardzo dobry(zamowilam w aptece internetowej i nie przyszedl

). mam femibion natal 2 i sugerujac sie skladem to faktycznie skladu nie ma zbyt bogatego

,
a tak sobie myslalam o tobie mibi gdzie sie podziewasz
ha ha z imion zakazanych to ja bym zakazala imienia nr 1 na liscie chopakow

oj siasiek prawda prawda. mleka idzie bardzo duuuuzo. moj tez byl zarlok. no trudno.... ja narazie nic nie kupuje z takich rzeczy ani pieluch ani mleka, kupie to na samiuski koniec