Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 16:47   #2009
martynka89
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wystarczy wpisać "Femibion Natal 2" w wyszukiwarkę i dopisać "skład"

Eda nic nie podpowiadał, w ogóle cichutki i grzeczniutki był.

Jestem znów wściekła na tż
Boże, jak on jest głupi!!!!!
Ma chorobę, która jest śmiertelna, ważna jest dieta, leki i stałe badania.
Choroba najprawdopodobniej wywołana papierochami...
A on co?
Je hot-dogi na statoilu, o czym dowiaduję się, jak wchodzę w historię naszego konta, chociaż ma tą durną stację 10 minut od domu, a w domu zawsze obiad
A ja się tylko modlę, żeby to były hot-dogi a nie fajki, bo on fajek może umrzeć, bo mu się choroba rozwinie... Zwłaszcza, że na święta znalazłam u niego paczkę w połowie wypaloną, którą przede mną ukrywał
Mam już dość, codziennie się zastanawiam, czy on zamierza zrobić ze mnie wdowę, a Edwardowi odebrać ojca?
Ja już nie wiem, co mam robić
Troche Cie rozumie i powiem szczerze, ze Ty nic z tym nie zrobisz, facet sam musi sie za siebie wziasc.
Moj ma zakaz picia alkoholu bo moze sie to dla niego skonczyc tragicznie, diete tez powinien trzymac, ale zalecenia lekarza sie nie licza, potrafil sie upic nawet trzy dni pod rzad i to tak porzadnie a w ramach "diety" codziennie w pracy objada sie frytkami.
Tyle, ze ja juz mam tak dosc tych jego zachowan, ze gdyby nie dziecko to juz dawno bym z nim nie byla, bo jak mozna wytrzymac z czlowiekiem, ktory mysli tylko o sobie? Nie liczy sie to, ze jak cos sie stanie to facet zostawi kobiete sama z dzieckiem.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora