2011-01-31, 16:55
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
Napisane przez agus87
kochana naprawde potrzeba tyle butelek ???????
ja mam 2 dr brownsa i jedna 125 ml aventu do herbatki...
nie mam smoczkow jeszcze
a na mleko mam woreczki
kochana ale musisz
zrozum, ze nie mozesz w takich sytuacjach myslec tylko o sobie a pomysl o dziecku, ktore nosisz w sobie
i kazda taka sytuacja spowodowana placzek, histeria, moze mu zaszkodzic
uspokoj sie najpierw
wypij melise
moim zdaniem tylko rozmowa tutaj cos zadziala
nie poradze ci niczego innego, bo sama musisz dojsc do tego jak podejsc do swojego meza
|
ja kupuje troche inaczej, wy chcecie karmic a ja wiem ze niechce, dlatego tak duzo, a wiem ze czasem sie zrobi mleko, dziecko niechce pic, za pol godzinki od nowa sie probuje, i tak w kolko i troche tych butelek w uzyciu bylo, dlatego chce kupic wiecej, zeby co chwile nie latac myc.
no i ja kupuje od razu 240. nie bede sie bawila malymi, chociaz dzieciatko malutko pije na poczatku a czesto.
pojemniczek kupilam aventa z podzielnikiem na 3 porcje mleka na wyjscia w razie czego
takze mamusie karmiace na pewno tyle butelek nei beda potrzebowac
Cytat:
Napisane przez 24kasia86
no wlasnie jeszcze zostaly nam 3miesiace na "szalenstwa" pozniej nawet wyjscie na zakupy jak Tż bedzie w pracy moze sie okazac nie lada problemem.
tak jak mi nie pomaga Meridol
oj zazdroszcze ze odebralas dowod...
wlasnie mialam sie zapytac... podobno nie trzeba sie wymeldowywac a potem zameldowywac, wystarczy sie tylko zameldowac i juz-to prawda????
i tak samo nie trzeba latac po Urzedach skarbowych i Zusach?????????? jak z tym jest???
|
kasiu ja jestem na tym etapie i ci powiem ze MUSIALAM sie wymeldowac najpierw, potem zameldowac, potem wniosek o dowod i po dowodzie nip 3 dali mi tam gdzei sie wyrabia dowody i jak przyjde odebrac to ten wniosek moge zostawic u nich i oni wysylaja do skarbowki
|
|
|