2011-01-31, 20:37
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jak bardzo 'kolorowo' to widzicie?
Cytat:
Napisane przez Miss Selfridge
2) niestety, moze mnie zlinczowac, ale mam troche kompleks bycia Polka  moze przez to, ze tyle nas tam Polakow jest.. nie cieszymy sie dobra opinia i ogolnie czesto na swiecie jestesmy odbierani za gorszych i nie moge uwierzyc w to, ze Anglikowi mogloby odbic na punkcie Polki - wiem, ze to glupie, ale nie wiem skad mi sie to bierze..
|
Też nie wiem z czego Ci się to bierze, ale to żałosne.
Cytat:
3) i czy ogolnie nie uwazacie, ze brzmi to wszystko zbyt 'pieknie', zeby moglo byc prawdziwe? Ze gosciowi tak odbilo na punkcie dziewczyny, ktorej nigdy nie widzial?
|
Ale dlaczego mu niby odbiło ? Najpierw wpadłaś mu w oko, zagadał , dobrze mu się z Tobą gada, chcę Cię poznać w realu. Co w tym niezwykłego ? Mało to ludzi poznaje się przez neta ?
Cytat:
4) czy to nie dziwne, ze w wieku 40 lat jest sam?
|
Dla mnie nie jest. Ale ja z tych, co nie uważają, że ślub po 30tce to kaplica. Mam wielu znajomych za granicą (mówię o facetach) i z obserwacji moich wynika, że im wyższy szczebel w karierze, tym panowie później sobie przypominają, że przydałaby im się żonka i dzieci - na przykład 
Co oczywiście nie oznacza, że ten Twój znajomy to nie jakiś znudzony żonkoś z trójką tzw. drobiazgu. Czego Ci nie życzę, rzecz jasna 
Cytat:
no i po 5) i najwazniejsze: spotkac sie z nim?
|
Ja bym się spotkała. Gdzieś na mieście w biały dzień Na początek
Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2011-01-31 o 20:39
|
|
|