Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak bardzo 'kolorowo' to widzicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 20:37   #15
sine.ira
BAN stały

Dot.: Jak bardzo 'kolorowo' to widzicie?

Cytat:
Napisane przez Miss Selfridge Pokaż wiadomość

2) niestety, moze mnie zlinczowac, ale mam troche kompleks bycia Polka moze przez to, ze tyle nas tam Polakow jest.. nie cieszymy sie dobra opinia i ogolnie czesto na swiecie jestesmy odbierani za gorszych i nie moge uwierzyc w to, ze Anglikowi mogloby odbic na punkcie Polki - wiem, ze to glupie, ale nie wiem skad mi sie to bierze..
Też nie wiem z czego Ci się to bierze, ale to żałosne.

Cytat:
3) i czy ogolnie nie uwazacie, ze brzmi to wszystko zbyt 'pieknie', zeby moglo byc prawdziwe? Ze gosciowi tak odbilo na punkcie dziewczyny, ktorej nigdy nie widzial?
Ale dlaczego mu niby odbiło ? Najpierw wpadłaś mu w oko, zagadał , dobrze mu się z Tobą gada, chcę Cię poznać w realu. Co w tym niezwykłego ? Mało to ludzi poznaje się przez neta ?

Cytat:
4) czy to nie dziwne, ze w wieku 40 lat jest sam?
Dla mnie nie jest. Ale ja z tych, co nie uważają, że ślub po 30tce to kaplica. Mam wielu znajomych za granicą (mówię o facetach) i z obserwacji moich wynika, że im wyższy szczebel w karierze, tym panowie później sobie przypominają, że przydałaby im się żonka i dzieci - na przykład
Co oczywiście nie oznacza, że ten Twój znajomy to nie jakiś znudzony żonkoś z trójką tzw. drobiazgu. Czego Ci nie życzę, rzecz jasna

Cytat:
no i po 5) i najwazniejsze: spotkac sie z nim?
Ja bym się spotkała. Gdzieś na mieście w biały dzień Na początek

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2011-01-31 o 20:39
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując