2006-08-10, 17:19
|
|
Zakorzenienie
|
Woda utleniona do rozjaśniania włosów lub skóry?
pewnie niektorym sie wyda glupie moje pytanie :P no ale wybaczcie ae ja nie wiem, w gole zauwazylam to przypadkiem...chcialam sobie rozjasnic wloski na brzuszki woda utleniona,a ze nigdy tego nie robilam i nie chcialo mi sie szukac na wizazu :P to normalnie wzielam wacik polalam troszke brzuszke i przetarlam,wloski mi sie wcale nie rozjasnily (oo moze mi ktoras wizazanka od razu napisac jak to sie robi?) ale za to skora tak...zostal mi taki smieszny placek...i moje pytanie czy uzywa sie wody utlenionej do moze jakiegos domowego toniku?czy moze przebarwionka i zaczerwienienia moge przecierac woda utleniona?albo zeby rozjasnic,rozpromienic buzke?niewytrzymalam w koncu i przetarlam twarz wacikiem nasaczonym wada u. a potem posmarowalam kremikiem dla dzieci bambino i musze powiedziec ze calkiem clakiem ladna buzka mi sie zrobila,efekt podobny jak po toniku under twenty erisa ,tego rozswietlajacego ktory obecnie tez mam,czy moze mnie ktoras wizazanka oswwiecic do czgeo moge wykorzystac woda utleniona w kosmetyce?a moze rowzniez ro rozjasniania np samooplacza czy smug po nim?
pzdr
|
|
|