Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-31, 21:55   #2016
aniser
Zakorzenienie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Cytat:
Napisane przez lizawietta Pokaż wiadomość
a te kardigany w new yorker to jak wygladaly? mozesz opisac mniej wiecej?
kardigany w panterke byly takie dluzsze, za pupe, z dekoltem w serek z raczej cienkiej dzianinki (ale przyjemnej w dotyku), a drugie, ktore widzialam byly raczej krotkie (takie do bioder), okragle wyciecie pod szyja, kolory ciemna zielen i zdaje sie fiolet.

Cytat:
Napisane przez malinowydzemx3 Pokaż wiadomość
definitywnie nie polecam czegokolwiek z ny.
kupilam przecenione botki tam, po dwoch tygodniach byly z tylu juz koszmarnie zdarte (myslicie ze moge to zareklamowac?) i bluzeczke, ktora po praniu wyglada jak scierka do podlogi.
Ciuchy z NY z pewnoscia super jakoscia nie grzesza, ale zdarzaja sie wyjatki Od kiedy mam NY rzut beretem od pracy to bywam tam czesciej i zdazylo mi sie kupic kilka ciuszkow nie dosc,ze w naprawde niskich cenach to i niezlych jakosciowo. Mimo niejednego prania nie zdefasonowaly sie i nie wygladaja na zniszczone.

Cytat:
Napisane przez Agamtb Pokaż wiadomość
Sama odwiedziłam ze 3 razy NY i udało się kupić trochę rzeczy dla siebie i TŻ. Hehe i chyba mamy ten sam kardigan w panterkę, ale ja wersję pudrową

Może i NY nie ma najlepszej jakości, ale na wyprzedażach można naprawdę taniutko coś upolować, więc niech to nawet ponoszę sezon i zutylizuję...za taką cenę warto. Swoją drogą mam stamtąd dżinsy już chyba 3 lata i są nie do zajechania. Tak samo spódniczkę i chyba jeszcze kamizelkę jakąś... Uważam że są tam rzeczy lepszej jakości, jak i szmaty - to od razu widać po materiale.
Buty - na oko widać, że są raczej słabiutkie.

A co do C&A....
Kupiłam 2 pary fajnych spodni dla TŻ (59,00), kilka koszulek z krótkim i długim rękawem (19,00) i bluzę przez głowę z kapturem (49,00).
Dla siebie fajne tregginsy (29,00) i pudrową bluzę (17,00).
I jeszcze super jegginsy w Tally Weijl.
Oj to na pewno ten sam Bardzo chcialam ten pudrowy,ale niestety juz go wczoraj nie bylo A co do zakupow w NY to absolutnie sie z Toba zgadzam Kupujac bluze za 19,90 licze sie z tym, ze po sezonie maks dwoch prawdopodobnie bede musiala ja zutylizowac, ale nie zawsze przeciez chcemy wydawac na dany ciuch majatek

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2011-01-31 o 21:56
aniser jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując