Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-01, 08:30   #2193
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

ja juz od 8 rano w pracy, na szczescie odstaialismy autko na przeglad wiec dzisiaj cieplym autkiem do pracy, szkoda ze taka znowu nieprzytomna jestes..czy wy tez macie takie problemy ze spaniem? masakra normalnie, total!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny z przytulnego i ciepłego łóżka

Nie wychodzę spod kołdry, za zimno... Tylko tż i siostra wyszli już do pracy i nie ma kto mi śniadania do tego łóżka zrobić...
nie skomentuje...ja tez chce pod ciepla koldreeeeeeeeeee

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Między mną a moim bratem jest 10 lat różnicy
Da się przeżyć Co prawda początki są trudne - bo 10-cio latek wielu rzeczy nie rozumie, ale potrafi być bardzo fajnie, no i zajmowanie się młodszym bratem było super
A teraz też fajnie, zwłaszcza dla mojego brata, że ma takie starsze siostry, już dorosłe Jemu to bardzo odpowiada.
u nas jest 5 i tez bywalo problematycznie, bo on chcial wszedzie ze mna i to co ja(mlodszy jest) a ja juz bylam za duza zeby gowniarza za mna targac, ale teraz jest super i rozumiemy sie fantastycznie, co prawda mieszkamy na dwoch krancach Europy, ja w Norwegii on w Holandii, ale i tak kontakt mamy mega fajny
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Eee tam mega różnica, to jak jedno jest pełnoletnie, a kolejne noworodkiem

A tak jest? Ja nigdy tego nie słyszałam wczesniej, ale z autopsji potwierdzam, że się sprawdza Ja urodziłam się jako drugie dziecko w rodzinie i tylko ze mną były problemy! Starsza siostra to anioł przy mnie, na mnie zawsze mówili, że niezły "agregat" ze mnie
u mnei etz, ja bylam aniolek, a moj brat szatan wcielony, plakal po nocach, adhd po prostu mama ciagle wspomina jakim ja bylam aniolkiem i jak m sie po 20 roku zycia zmiienilo
Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Za chwile was nadrobie ale musze to napisać, a więc bylismy dzis na usg ktore miało mi poprawic humor i poprawiło bo......
Mam w brzuchu córeczkę !

i to kawał kobity bo waży 1046g
Gratuluje!!!
jaka duzzaaaa juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

a ja wracam do pracy...bleeee..ale mam neichec, pomozcie...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora