2011-02-01, 08:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
ja juz od 8 rano w pracy, na szczescie odstaialismy autko na przeglad wiec dzisiaj cieplym autkiem do pracy, szkoda ze taka znowu nieprzytomna jestes..czy wy tez macie takie problemy ze spaniem? masakra normalnie, total!
Cytat:
Napisane przez matallewar
Witam Was dziewczyny z przytulnego i ciepłego łóżka
Nie wychodzę spod kołdry, za zimno... Tylko tż i siostra wyszli już do pracy i nie ma kto mi śniadania do tego łóżka zrobić... 
|
nie skomentuje...ja tez chce pod ciepla koldreeeeeeeeeee
Cytat:
Napisane przez matallewar
Między mną a moim bratem jest 10 lat różnicy 
Da się przeżyć  Co prawda początki są trudne - bo 10-cio latek wielu rzeczy nie rozumie, ale potrafi być bardzo fajnie, no i zajmowanie się młodszym bratem było super 
A teraz też fajnie, zwłaszcza dla mojego brata, że ma takie starsze siostry, już dorosłe  Jemu to bardzo odpowiada.
|
u nas jest 5 i tez bywalo problematycznie, bo on chcial wszedzie ze mna i to co ja(mlodszy jest) a ja juz bylam za duza zeby gowniarza za mna targac, ale teraz jest super i rozumiemy sie fantastycznie, co prawda mieszkamy na dwoch krancach Europy, ja w Norwegii on w Holandii, ale i tak kontakt mamy mega fajny
Cytat:
Napisane przez Lolka1212
Eee tam  mega różnica, to jak jedno jest pełnoletnie, a kolejne noworodkiem
A tak jest? Ja nigdy tego nie słyszałam wczesniej, ale z autopsji potwierdzam, że się sprawdza Ja urodziłam się jako drugie dziecko w rodzinie i tylko ze mną były problemy! Starsza siostra to anioł przy mnie, na mnie zawsze mówili, że niezły "agregat" ze mnie
|
u mnei etz, ja bylam aniolek, a moj brat szatan wcielony, plakal po nocach, adhd po prostu mama ciagle wspomina jakim ja bylam aniolkiem i jak m sie po 20 roku zycia zmiienilo
Cytat:
Napisane przez TheXanthippe
|
Gratuluje!!!
jaka duzzaaaa juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a ja wracam do pracy...bleeee..ale mam neichec, pomozcie...
|
|
|