Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-01, 09:45   #1501
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No i jestem z powrotem. Co prawda nie miałam dzisiaj wizyty u gina,ale powiedziałam o tym położnej. Zaczęła dopytywac,czy czuję ruchy i powiedziała,że krew pod koniec ciąży pojawia się tylko i wyłącznie w śluzie,kiedy odchodzi czop...a mnie nie odszedł. Poza tym,to nie było żadne plamienie,ani krwawienie,tylko po prostu dwa malusieńkie skrzepy krwi...

Wizytę miałam wcześniej ustaloną na 7 lutego,ale kazała mi obserwowac sytuacje i w razie czego dzwonic,bądź jechac prosto na izbę przyjęc.

Naprawdę nie wiem,skąd to cholerstwo się wzięło? Nic mnie nie bolało... Wydaje mi się,że gdyby to było coś poważnego,to miałabym plamienia i ewidentne bóle brzucha...

No ciekawe co to ale skoro polozna mowi zeby obserwowac to moze to nic powaznego?Bo pewnie jakby uznala ze tak jest kazalaby do szpitala...takze uwazaj na siebie i obserwuj
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora