2011-02-01, 14:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z dzieckiem w góry :-)
Cytat:
Napisane przez kropka75
To chyba zależy od dziecka, bo mój np. siedzi chętnie, potem zawsze zasypia, a po pobudce wytrzymuje jakieś pół godziny maks. Potem koniec wózka. 
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------
My mamy pierwsze plany na przyszłe lato, czyli na 2 lata życia z małym kawałeczkiem.  Tzn. takie chodzące.
Do wyboru: Równica, Dolina Chochołowska, Morskie Oko. Nie wiem co wpadnie pierwsze. Jak trafi się jakiś wolny weekend to pewnie Tatry, bo od razu zaliczymy sobie Termy w Bukowinie.
Jak to będzie nie wiem, na pewno strach będzie przed i na pewno zabierzemy nosidło.  Wózek raczej nas nie kręci w temacie wycieczek, ale... kto wie.
|
Moja też teraz chetnie jezdzi i usypia ale nie wiemy co bedzie i jakie bedzie dziecie za pół roku , moje wyorażenia - to bardzo ruchliwe dziecie 
Nie mam aż takich planów co do łażenia po górach z dzieckiem ot taki mały wypad - mineły te czasy
Mąż żadko w domu , a jak przyjedzie to nie w głowie mu góry 
Swego czasu szwedałam sie po chyba wszystkich polskich górach , 2 lata temu słowackie , No i Alpy niemieckie i włoskie zaliczyłam w jakiejś tam cześci 
Teraz raczej licze na miły i spokoiny wypad niż zdobywanie szlaków
|
|