Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 18:03   #162
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
ja też ale dziś wszystko ściągnęłam z zeszytu
no to gratulacje za umiejętności w sciąganiu liczy sie efekt końcowy

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez martuchna1 Pokaż wiadomość
ostatnio zamówiłam torebke i okazała się wadliwa ehhh... :/
czekam na zwrot pieniążków i zamawiam inna jupi
a jaką zamawiasz?

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć... o jak mi dziś dziwnie. w szkole było tak...emmmmm . niby nic się nie działo, ale cały dzień to jedna długa, dziwna sytuacja z moim kolegą i bliską koleżanką... i normalnie zdębiałam . już nie wiem o co tym wszystkim myśleć
hmmm a co się stało?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Edit: już doczytałam

Cytat:
nie...

powiedzmy, że dostrzegałam pewne sygnały od kolegi . a moja koleżanka spotyka się z jakimś chłopakiem, którego poznała na koncercie, nie wiem, nie znam go. no ale po dzisiejszym dniu nic mi się nie zgadza . nie, wcale nie jestem zazdrosna
niby to mnie jakoś tak mocno nie dotyczy . ale nurtuje

zagmatwałam?
nie ale może wszystko się jeszcze wyjasni

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Dzień dobry
hej hej hej i jak kogucik skończony?

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
albo nie pamiętała mojego nazwiska . bo ono jest takie..."dziwne" (jej słowa )

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

eee no bo mi tak dziwnie . on do mnie się wdzięczy, a tu dziś mi takie sceny odwalają .
jak to mówia...nie doceniasz tego co masz . i tak mi dziś brakowało jego uśmiechów do mnie
iii wszystko jasne

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

dziękuję, etorebka wysłana, a reszta to nie wiem \
nie mogę się doczekać
oj nie dziwię się ten dreszczyk w oczekiwaniu na paczuszkę

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora