2011-02-01, 18:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23
Cytat:
Napisane przez kali765
 ja też ale dziś wszystko ściągnęłam z zeszytu 
|
no to gratulacje za umiejętności w sciąganiu liczy sie efekt końcowy 
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------
Cytat:
Napisane przez martuchna1
ostatnio zamówiłam torebke i okazała się wadliwa  ehhh... :/
czekam na zwrot pieniążków i zamawiam inna  jupi
|
a jaką zamawiasz?
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------
Cytat:
Napisane przez 135nudziara
cześć... o jak mi dziś dziwnie. w szkole było tak...emmmmm  . niby nic się nie działo, ale cały dzień to jedna długa, dziwna sytuacja z moim kolegą i bliską koleżanką... i normalnie zdębiałam  . już nie wiem o co tym wszystkim myśleć 
|
hmmm a co się stało?
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------
Edit: już doczytałam
Cytat:
|
nie ale może wszystko się jeszcze wyjasni
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
Dzień dobry  
|
hej hej hej i jak kogucik skończony?
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Cytat:
 albo nie pamiętała mojego nazwiska  . bo ono jest takie..."dziwne" (jej słowa   )
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------
eee no bo mi tak dziwnie  . on do mnie się wdzięczy, a tu dziś mi takie sceny odwalają    .
jak to mówia...nie doceniasz tego co masz  . i tak mi dziś brakowało jego uśmiechów do mnie 
|
iii wszystko jasne  
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Cytat:
Napisane przez ankhax1
Dobry wieczór

dziękuję, etorebka wysłana, a reszta to nie wiem  \
nie mogę się doczekać 
|
oj nie dziwię się ten dreszczyk w oczekiwaniu na paczuszkę