Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-02, 11:29   #2675
dorkabl
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

moniqac a tam miejsca brakło, rejestrowałam sie w listopadzie

eweska odwołali wszystkie spotkania

Ja do tej kobitki napisałam rzewny list, ze mysmy sie cieszyły bo wszystko co z dzieckiem i maciezyństwem chłoniemy jak gabeczki ize to był tez "pretekst" zeby sie w realu spotkac i takie tam ze liczymy ze to ruszy ale po porodzie to juz moze byc z nami kłopot

Wkleje to co dostałam
ONA MI :
Szanowna Pani,

Naprawdę z wielkim smutkiem o tym piszę, ale na tą chwilę jesteśmy zmuszeni zawiesić projekt Mama Rozmawia, co jest jednoznaczne z odwołaniem wszystkich spotkań jakie były zaplanowane. Przyczyną takiego stanu rzeczy są kwestie finansowe – w ostatnim momencie wycofał się jeden z głównych sponsorów, co spowodowało, że niestety nie mamy wystarczającej ilości środków na pokrycie kosztów organizacyjnych. Naszym celem było organizowanie bezpłatnych spotkań dla kobiet w ciąży, gdyż aż za dobrze wiemy z jakimi kosztami wiąże się przyjście na świat Maluszka. Dlatego chcieliśmy, aby nasze spotkania były darmowe, aby obecne na nich przyszłe mamy mogły dowiedzieć się jak najwięcej o tym co je czeka i aby czas spędzony na Mama Rozmawia był dla nich miłym przeżyciem.

Projekt Mama Rozmawia jest szczególnie bliski mojemu sercu, gdyż wymyśliłam go gdy sama byłam w ciąży i od tego momentu nieprzerwanie dożyłam do jego realizacji. Udało nam się zrealizować w sumie 10 spotkań i właśnie te 10 spotkań jest dla mnie motywacją, aby jeszcze nie składać całkowicie broni. Będziemy walczyć o dalsze spotkania i na pewno zaprosimy na nie wszystkie Panie, które dokonały rejestracji. Zmodyfikujemy program tak, aby mogły w nim uczestniczyć nie tylko przyszłe mamy, ale również te panie, które do tego czasu powitają swoje dzieci na świecie.

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, ale obiecuję, że zrobimy wszystko, aby zatrzeć złe wrażenie i aby spotkania jednak się odbyły. Nie potrafię w tej chwili powiedzieć kiedy to nastąpi, ale na pewno nie szybciej niż na wiosnę.

Jeśli nie życzy Pani sobie, abyśmy kontaktowali się z Panią w przyszłości – bardzo proszę o taką informację. Jeśli natomiast nie przekreśla Pani Mama Rozmawia – będziemy się kontaktować, aby poinformować o losach projektu.

NO TO JA JEJ ;

Witam

Wielka szkoda bo naprawdę liczyłam na spotkanie Czasem tak bywa, nie wszystko tak wychodzi jak byśmy chcieli

Ten projekt jest naprawde dobra i potrzebna rzeczą. Nie jest to tylko moje zdanie. Jestem uczestniczka frorum ( na wizaż-u) przyszłych mam majowo-czerwcowych i miał być to "pretekst" zeby te mamy które mieszkaja blisko Warszawy mogłyu sie poznac w realu. Nie jest nas duzo, bo ok 6-ciu. Wiem równiez że przyszłe mamy z okolic Katowic chętnie sie szykowały
Pochwale sie tylko ze rozpropagowałam tę myśl wśród ciężarnych koleżanek po usłyszeniu audycji w radiowej czwórce. Jeszcze jak zobaczyłam na zdjęciach i w opisie spotkań Pana Zawitkowskiego! To jest fachowiec
Wiem ze wszystko rozbija sie o pieniądze wiec nie wiele mogę pomóc. Może jakaś zbiorowa petycja do tego głównego sponsora?...
Chce tylko Panią uświadomić w tym że takie inicjatywy sa potrzebne. Jestem przekonana ze panie które juz skorzystały ze spotkania wyniosły wiele cennych wiadomości Szczerze powiedziawszy to nie mam więcej czasu niż do wiosny. Potem, po narodzinach dziecka często jest tak ze wyrwanie sie do innego miasta, na pół dnia nie jest taka prosta sprawa

Mam nadzieje ze nie wszystko jest już przesadzone Czekamy na wiadomość

NA TO ONA MI:

Pani Doroto,

Bardzo dziękuję za przesympatycznego maila – w takich momentach jak konieczność odwołania spotkań, czyta się go z dodatkową przyjemnością i uśmiechem. Bardzo Pani dziękuję za ciepłe słowa i pomoc w rozpropagowaniu naszych spotkań. Tak jak napisałam we wczorajszym mailu – dołożymy wszelkich starań, aby powrócić ze spotkaniami. O petycji sama myślałam, ale potem zarzuciłam pomysł, ze względu na to, że sponsor to firma prywatna i może ze swoim budżetem robić to na co ma ochotę i nie mamy prawa ingerować w jego plany L Ale jak nie ten to inny się znajdzie J Trzeba spojrzeć w przyszłość z optymizmem J Mam nadzieję, że wyrobimy się z nowymi spotkaniami do czasu Pani porodu, aby mogła Pani uczestniczyć w Mama Rozmawia J

Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę wszystkiego dobrego.
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora