2011-02-02, 14:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Nie miałam styczności z tą konsolą, ale z tego co piszesz wnioskuję, że masz taki pełny trening (cardio+siłowe+rozciągani e). W takim bądź razie to już od Ciebie zależy co chcesz ćwiczyć. Jeżeli zależy ci na zrzucaniu kg to lepsiejsze będą fire i hiit, a jeżeli chcesz porzeźbić to tone, core, sculpt (tyle, że ona wg mnie są takie lżejsze w kwestii rzeźbienia). A po trochu wszystkiego to ogólnie poprawi kondycję i wygląd 
Możesz na początek ściągnąć sobie fire 30, hiit 15 i któreś z tych rzeźbiących (core-brzuch, tone- ogólnie ciało, sculpt- głównie ręce) i po prostu zobaczyć co przypadnie ci do gustu i wtedy wkomponować to w Twój grafik. A jeżeli te wydadzą ci się mało intensywne z biegiem czasu, albo ci się znudzą, to możesz popróbować pozostałe filmiki.
Więc podsumowując, ja na Twoim miejscu po prostu poprzeglądałabym sobie filmiki i zobaczyła co mnie kręci (jak ściągasz z chomika to tam masz możliwość podglądnięcia fragmentu filmików), a co nie, i określiłabym co na obecną chwilę jestem w stanie fizycznie zrobić, a co jeszcze nie. I tak wybrałabym to co chcę sobie dodać jako uzupełnienie
|
|
|