Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-02, 13:14   #728
parrotka
Raczkowanie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24788780]dawno Wam moich chłopaków nie pokazywałam.
1. Maksiu i jego jeżyki.
2. im więcej drobnicy, tym więcej radochy.
3. ulubione miejsce w kuchni.
4. lego duplo- świetna rzecz.
5. podkręcę troszkę muzykę.
6. dzielny pacjent u dentysty.[/QUOTE]

Super chlopaki a Tymek taki papusny, ze chcialoby sie te jego faldeczki schrupac

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Cudne dzieciaczki. Fotka rodzeństwa

parrotka, śliczną masz córę. Widzę, że ostrożna jest jak moja Luiza
Aaaa kilka guzów juz bylo moze dlatego jest ostrozniejsza ale dzis bylo juz baaaaach i guz na czole

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A propos butków po domu ze skóry...

http://www.paputki.com.pl/

http://dziecisawazne.pl/buciki-do-nauki-chodzenia/

Tańsze niż tamte wyżej, które pokazywałyście, bo 4 dychy z kawałkiem kosztują (na allegro 39,90). A takie same z wykonania i bardzo chwalone na forach.
Bardzo fajne i faktycznie niedrogie.

My dzis siedzimy w domu. Co prawda 0 stopni ale wieje bardzo zimny wiatr a Basia cos pokasluje. Ciuszki na wiosne dopiero bede kompletowac, mam pojedyncze sztuki - jakies dzinsy, polarek, kurteczka troche bielizny. Nie bede szalec z zakupami bo i tak polowy pewnie nie zalozy albo zalozy kilka razy. Bede polowac glownie na uzywki, tylko bielizne i butki kupie nowe. Fajnie macie, ze gdzies sie wybieracie w wakacje. My niestety wakacji nie mamy juz od dawna bynajmniej w sezonie bo wtedy zarabiamy pieniadze. Ewentualnie jakis wyjazd po sezonie ale to nie w tym roku bo trzeba splacac kredyt No ale moze uda sie wyrwac chociaz na krótko gdziekolwiek aby z dala od domu.