Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - praca w Tally Weijl, Trollu, New Yorkerze, Cropp Town..
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 13:16   #2168
201711060955
Konto usunięte

Dot.: praca w Tally Weijl, Trollu, New Yorkerze, Cropp Town..

Cytat:
Napisane przez Amizu Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytałam się o rozmowę w bershce. Nikt nic nie napisał to ja wam opowiem jak to było Na pewno się przyda.

Pytania na rozmowie bardzo typowe:
- opowiedz coś o sobie
- ile byś chała zarabiać
- czy interesujesz sie modą
- jakie są twoje plany na przyszłość
- podaj 5 swoich plusów i minusów
i inne takie duperele związane z tym czy planujesz cos na wakacje i takie tam.

Ogólnie rozmowa taka sobie. Chyba wszystkie sieciówki mają się za "zbawicieli świata" i wymagają niewiadomo czego. hehehe a może mówie tak bo koniec końców pracy nie dostałam. Płaca jaka oferowali to 900 zł 1/2 etatu. Bez mozliwości nadgodzin i takie tam.

Ale powiem wam że dostałam prace w sklepie z bielizną Etam rozmowa była rewelacyjna... konkretna i rzeczowa no i stawka troszeczkę wyższa bo 1000 zł 1/2 etatu

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Na pewno pogodzisz studia z pracą Tylko musisz znaleźć firmę która się na to godzi. Ja jak dziennie studiowałam to pracowałam w cinema city, reserved, na kasie w markecie . Takie prace na pewno da się pogodzić ze studiami

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Jak ja pracowałam w reserved to wszyscy mieliśmy umowę zlecenie i wszyscy mieli status studenta. Z tego co się orientuję to zatrudniają tez na umowę o prace le to później jak się wykażesz Zawsze możesz sie zapisać do jakiejś badziewnej szkoły tylko po to żeby mieć status.
kwoty ktore napisalas to kwoty brutto?
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując