Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 15 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-02, 15:34   #298
siaaaa
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
No nie wiem co chce mi powiedziec-dlatego chce sie spotkac..
A wiem ze nie powie ze mnie kocha itd i inne bajeczki bo juz mi powiedzial (w ten weekend) ze tak jest.. i co dzien walilam pytania co do mnie czujesz?a on:wiecej niz przyjazn ale nie milosc..
Wiec nie sadze ze w weekend mu sie spomni ze mnie kocha..
I to spotkanie sama zaproponowalam w zgodzie z nim..on chcial bysmy "normalnie" spedzili weekend jak zawsze razem..Powiedzialam ze wole nie i mozemy sie spotkac na miescie(wiec nie lece mu pod drzwi)
Dla mnie przyjaźń jest miłością, która opiera się na zdrowych relacjach. Jak słyszę u kogoś "kocham Cie" to mam ochotę wybuchnąć mu śmiechem prosto w twarz i zapytać czy on wie w ogóle co to znaczy. Twojemu eksowi wybuchnęłabym śmiechem czy on w ogóle zna definicje przyjaźni. Raczej nie ma to nic wspólnego z napawaniem się jak "ukochana" osoba daje z siebie robić ściere do podłogi.

Panicz "chciałby". Weź, teraz to niech spier......dala. Powinnaś mieć go całkowicie w czterech literach i zająć sie sobą i swoim nowym mieszkaniem,

Tak w ogóle wczoraj w ekspresie dla reporterów był jakiś aktor, nie wiem dokładnie o co chodziło, bo robiłam wtedy kilka rzeczy na raz, ale z tego co pamiętam chciał popełnić samobójstwo przez to jakie było jego życie. I na końcu powiedział co w stylu, że w każdej chwili możemy zacząć zmieniać swoje życie. Ilona, TY też!
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora