Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bruno Mars
Wątek: Bruno Mars
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-02, 16:29   #13
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Bruno Mars

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24801266]UWIELBIAM GOŚCIA! Tyle
Wiedziałam, że Cię tu spotkam

Bruno jest niesamowity, uwielbiam go za piosenki, za głos, za talent a przede wszystkim za niesamowite, rozbrajające poczucie humoru Polecam filmiki "Funny moments" na YT, poskładałam się ze śmiechu na każdym z nich

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

A wg mnie jemu bliżej do geniusza niż całej pozostałej reszcie radiowego towarzystwa, chociażby dlatego, że pisze, śpiewa, gra na czym popadnie, tańczy i był impersonatorem Elvisa i Michaela Jacksona [/QUOTE]

Nie słucham radia, kręcę się raczej wokół mojej lastefemowej wyszukiwarki Zreszta, dla mnie cieżko teraz kogokolwiek na dzisiejszej scenie muzycznej znaleźć jakiegoś geniusza
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując