ja też mam coś ok tylu mm, przynajmniej miałam, pytałam 3 lekarzy i wszyscy mi mowili, ze przy cesarce się nie usuwa miesniaków, chyba ze są umiejscowione w linii cięcia.. Ja mam w jakiejś cieśni
Ooooo dziękuje za odzew !! Ale banki są swinie !
Ja myslalam, ze odsetki są rozłożone na cały okres pożyczki (czyli 3 latka w tym przypadku)
Musze męza spytac gdzie harmonogram, o ile go ma.... pewnie wywalił :| bo jemy sciaga bank z automatu wiec pewnie harmonogramu nie potrzebował.
Wczoraj mi tak powiedział z tymi odsetkami... dokładnie, że 400zł zostało Hmmm dziwne to! najgorsze, że nie umiem się do jego konta zalogować. Ale tak czy siak, skoro mówicie, że bank w pierwszej kolejności sciaga odsetki to faktycznie po ptokach.
I po co brałam pozyczke z pracy

no nic, skoro procentowanie 0, to niech sobie na koncie lezy
Jeszcze raz dzięki za pomoc, bo myslalam, ze mąż zmysla

Musze go zgwałcić, by sie do swojego konta zalogował i podejrzę na własne oczy tak jak mówi Monia.. ale chyba jednak prawdę mówi, jako pracownik działu finansowo- księgowego może sie znac lepiej niż ja.. Sprawdzę to

Raty nie mamy malejące.
Ale jeszcze mysle na chłopski rozum, ile moze byc odsetek od 16 tys? Spłacilismy juz 5 rat chyba? Rata bodajże ok 650 zł czyli 3250 zapłacone.. możliwe ze to odsetki?