Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facebook - serwis społecznościowy, pytania, problemy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-02, 21:26   #480
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy

nie wiecie może dlaczego mój fb od wczoraj szaleje?
wchodzę na pocztę mailową, widzę powiadomienie że ktoś przesyła mi wiadomość lub skomentował status, wchodzę na fb -> żadnego powiadomienia :| wchodzę za jakiś czas -> powiadomienie się pojawia.
zmieniłam zdj profilowe -> raz wchodzę : jest nowe; loguję się za jakiś czas -> wyświetla się stare, mimo że nic nie zmieniałam; loguję się za jakiś czas znowu -> wyświetla się już nowe :|
teraz wchodzę na fb i na mojej tablicy nie wyświetla się status który dodałam wczoraj, mimo że nie kasowałam go. Za jakiś czas wejdę i pewnie się wyświetli, analogicznie do przykładów powyższych :/ za to wyświetla się coś, co usunęłam z tablicy :/

nie wiem co się dzieje, bo nigdy tak nie miałam a jest to naprawdę denerwujące :/ aha - nie klikam w żadne podejrzane aplikacje i tak dalej, więc nie wiem dlaczego tak fb szaleje? :| przechwycić konta też nikt nie mógł, bo nie byłoby możliwości raz usuwania, a raz przywracania usuniętych wpisów, a na pewno nie przywracania wpisów łącznie z wszystkimi komentarzami znajomych bo tak jak pisałam - raz mi się coś wyświetla, później loguję się znowu : nie ma ; loguję się ponownie : jest.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-02-02 o 21:30
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując