2011-02-02, 22:27
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Czekoladka: No widzisz, dopiero zauważyłam to na tej stronie. To by się zostało w Villa Enea. (: Ja już mam skończone 16 lat, tylko że nie wiem jak to będzie, bo mama raczej nie chcę mnie puścić tam samą. Mówi że tylko pojade jak moja kuzynka też pojedzie, a ona ma dopiero 14. (Nie rozumię jej, bo co młodsza dziewczyna może zrobić aby było "bezpieczniej"? )
No ale dowiem się jeszcze, ale jak coś do już lepiej do Villa Enea. 
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------
Cytat:
Napisane przez koffaniutka202
hotel Stella d'Italia mieści się w dzielnicy Viserba, która znajduje się raczej daleko od wszelkich dyskotek takich jak Carnaby, Altromondo czy Blow Up. zapewne trzeba by było dojeżdżać autobusem. wydaje mi się, że dużo wygodniej jest mieć dyskoteki w zasięgu ręki. ;D
ale podobno w Viserbie są serwowane najlepsze lody w Rimini. to tak na marginesie.
myślę, że w każdy termin jest dobry. ludzi nigdy tam nie brakuje. ;D na pewno warto byłoby trafić na ładną pogodę, ale tego już przewidzieć się nie da. ; d
|
Aaaa, dzieki za informacje! To już się chyba przekonałam do Villa Enea.
No ale i tak by trzeba było pojechać na te lody. <3 W ogóle wszystkie jedzenie w Polsce i całej Europie wole od tego Amerykańskiego żarcia. Łe. 
No i tak jak ty mówisz, z pogodą to nigdy nie wiadomo. Ale będe trzymać kciuki!
Edytowane przez kingusieczka
Czas edycji: 2011-02-02 o 22:44
|
|
|