2011-02-03, 15:37
|
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Diorblush i Diorliner
Wątek nieaktualny
Wymienię Diorblush w kolorze 739 (Pink copper/ Rose cuivre) oraz fioletowy liner Diora z pędzelkiem. Pochodzą z wymiany z kamelyą, ale liner jest zbyt skomplikowany w obsłudze dla mnie, a po niedawnej drastycznej zmianie koloru włosów nie pasują do mnie żadne różowawe odcienie w makijażu
Obydwie rzeczy wymienię na: jasny podkład w ciepłym, beżowym odcieniu, jasny puder sypki, nowy błyszczyk/szminkę w odcieniu zdecydowanego ale nie jaskrawego różu, fuksji, fiołka, truskawki, róż wypiekany pupa Luminys 07, profesjonalne odżywki, maski do włosów, nowy czarny tusz do rzęs z gumową, wąską szczoteczką (najlepiej MF), ew. cienie do oczu w kolorach jasnego różu i granatu.
Do wymiany również paleta Sephora (zdjęcie w 3 poście), nowa, niektóre cienie tylko testowane na reku dla sprawdzenia kolorów - 8 cieni, 4 błyszczyki i róż.
Ew. mogę oddać ok. 40 z 50ml Moschino Glamour Toujours, złote kolczyki Apart (próba 585), nowe klasyczne spodnie Tommy Hilfiger, z grubszej, miłej w dotyku bawełny (grubość jeansu), błękitne, z prostą nogawką. Rozmiar XS/S (TH: 4). Jeśli ktoś będzie zainteresowany, podam wymiary. Załączam zdjęcia.
10 marca: kolczyki nieaktualne (wrzuciłam je na Allegro i ktoś je licytuje), dlatego dorzucam torbę "chanelkę" ASOS. Stan idealny, miałam ją gdzieś 2 razy, jest czysta, poszewka w środku nadal pachnie farbą Torba wykonana ze sztucznej skóry w kolorze granatowym ze złotymi dodatkami, bardzo poręczny rozmiar (nieduża, ale spokojnie mieści wszystkie drobiazgi).
Edytowane przez elmilinden
Czas edycji: 2011-03-14 o 22:16
|
|
|