2006-08-11, 21:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
|
Napisane przez ojalika
ja czuje sie pewna tylkpo w gronie ludzi, których znam...  ale kiedy musze isc gdzies sama i wszystko załatwić, to po prostu nogi sie podemną uginają ;( tak sie strasznie boje, ze ktos na mnie krzywo popatrzy, albo cos powie  teraz ide do nowej klasy...gdzie nikogo nie znam 
|
nie przejmuj sie z wiekiem powinno sie poprawic.
ja sie ciesze ze juz nie chodze do szkoly,moje l.o bylo okropne,za to na studiach bardzo sie poprawilo i milo je wspominam.
wczesniej bedac malolata bardzo sie przejmowalam tym jak mnie postrzegaja nawet obcy ludzie,mialam wrecz manie i myslalam ze wszysycy sie na mnie gapia,albo jak ktos przeszedl i sie zasmial oczywiscie myslalam ze ze mnie
boze jak teraz to wspominam az sie dziwie ze to samo minelo.nabralam z wiekiem pewnosci siebie ale niesmialosc w stosunku do nowych ludzi jednak pozostala ,
szkola to male miki w porownaniu z pierwsza praca i tzw "doroslym "zyciem, masa spraw, ktore trzeba zalatwiac samemu itp
nienawidze tej cechy jest dla mnie najgorsza ujma ale nawet nie umiem z nia walczyc,zamiast tego czekam az mi samo minie
|
|
|