Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poużalajmy Się Nad Sobą....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-11, 21:33   #3670
sorceress
Rozeznanie

Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cytat:
Napisane przez bess
szkola to male miki w porownaniu z pierwsza praca i tzw "doroslym "zyciem, masa spraw, ktore trzeba zalatwiac samemu itp
nienawidze tej cechy jest dla mnie najgorsza ujma ale nawet nie umiem z nia walczyc,zamiast tego czekam az mi samo minie
Ehh...zgadzam się.
Ja jestem jakaś dziwna - nieśmiała w środku, a czasem przebojowa na zewnątrz (ale niestety nie zawsze mi się to udaje).
Dostałam dzisiaj propozycję pracy (nie na 100%, ale muszę szybko podjąć decyzję czy chcę czy nie) i nie wiem co mam zrobić. Super płaca, ale praca bardzo odpowiedzialna, sporo rzeczy na głowie. I tu jest problem - jak czegoś nie umiem (a wiadomo, że na początku prawie niczego się nie umie), to nie lubię innych pytać. Do tej pory, jeśli chodzi o odpowiedzialne stanowiska, to mam doświadczenie jedynie w pracy tymczasowej. Tam nie miałam aż takich oporów, bo wiedziałam, że niedługo będzie mój ostatni dzień i więcej się z tymi ludźmi nie zobaczę...A teraz to ma być praca stała i już nie wiem...Boję się, że sobie nie poradzę...

"Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard
sorceress jest offline Zgłoś do moderatora