Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-04, 21:44   #890
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Dzisiaj Ali przebiły się 2 ząbki na górze,jedyneczki

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Pierwsze próby siadania w łóżeczku

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Julia i jej ulubiona zabawka

Cytat:
Napisane przez evean Pokaż wiadomość
Julka nie wiem czy pamiętacie ale niedawno pisałam że u nas pojawiła sie w wieku 6 miesięcy skaza białkowa? otóż nie stwierdzam żemamy uczulenie na marchew i lekarz mi tego nie powiedział odkryłam metoda eliminacyjną i tobie polecam
czym to się u Was objawiało?

na pewno coś pominęłam.
Szeryf boski

u nas dzionek całkiem fajny. dopiero przed chwilą usiadłam, bo po położeniu Ewci ogarniałam chałupę. miałam dziś mieć nalot rodziny małża, ale przyjadą jutro z rana, w dodatku wtedy, gdy my na basenie będziemy. zdążyłąm się już przyzwyczaić, ze z nimi nigdy nie ma nic pewnego. na tą chwilę dalej nie wiem, do kiedy zostaną, ale podobno szwagierka z dzieciakami ma spać u swojej koleżanki. uwierzę, jak zobaczę puste łóżka u siebie.

Ewcia zrobiła dziś kilka kolejnych raczków do przodu, zwabiona torbą od aparatu i kamery. nagrywałam to, nie wiem jeszcze jaki jest efekt, ale mam nadzieję, że udało się uwiecznić (zaraz sprawdzę).
i pierwszy raz zrobiła taki numer, że niby śpiącą odłożyłam do łóżeczka, a ona się częściowo wybudziła i usiadła z marudem. na szczęście pozwoliła się położyć ponownie i padła całkowicie. śmiać mi się chciało z tego jaka nieprzytomna przy tym siadaniu była.

Ewcia
Przemek

Edytowane przez margo80
Czas edycji: 2011-02-04 o 21:45
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora