Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 2009 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-04, 22:17   #2479
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Hej dziewuszki,
my jesteśmy u teściowej chyba do niedzieli. No chyba, że wcześniej oszaleję. Teraz właśnie trwa przyjęcie imieninowo urodzinowe, jest 12 gości i właśnie położyłam Ninę spać. Była gwiazdą wieczoru więc pozwoliłam jej poszaleć. Z wszystkimi tańczyła. Jak padła ze zmęczenia szybko ją wykąpałam i położyłam do łóżeczka. Na szczęście teściowa ma duży dom i wszyscy goście są u góry, a Ninka śpi na dole i za wiele do niej głosów nie dociera. Mam nadzieję, że nie obudzi się z "awanturą"

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasz dzieci zamyślają się czasem? Tak, że można je wołać a one patrzą w jeden punkt? Jak się zagapi w telewizor, to czasem tak się wyłączy, ale po chwili wraca do rzeczywistości.

Teściowa dzwoni po lekarzach, bo Pati coś takiego raz zrobiła, że padaczka, że autyzm
Aaaaa tam nie masz się co przejmować. Moja Nina tak ma i wszystkie dzieci w rodzinie też tak mają. Nina czasem zapatrzy się w tv, czasem w okno, a czasem w punkt nie wiadomo gdzie, nawet na ścianę. Ale wtedy tak nie na coś konkretnego, tylko tak typowo jakby nad czymś się zastanawiała i rozmyślała. Nie widzę ani ja, ani nikt inny w tym nic złego. Poza tym jest bardzo żywym dzieckiem, radosnym i do chorób jej jak na razie daleko
Głosik oddany

Ursull nie miałam jak zapytać o mleko w żłobku, bo od wczoraj jesteśmy u teściowej. Ninka dopiero w poniedziałek idzie do żłobka i wtedy zapytam. Musisz sobie koniecznie wypad jakiś w PL zrobić, bo oszalejesz kobieto. Wyraźnie jesteś zbyt nadopiekuńcza. Niedługo się to u Ciebie przerodzi w jakąś chorobę lub uzależnienie, a wtedy przyszły zięć i synowa będą Ciebie nienawidzić