2011-02-04, 22:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Napisane przez Malla
Jaka jest szansa na ciążę, zabezpieczaliście się? Od grudnia, czyli od kiedy? Jak się czujesz, jakie masz objawy - bóle, śluz, powiększenie piersi?
|
Już kiedyś pisałam, że nie. Nigdy się nie zabezpieczaliśmy... Ostatni raz był 6 grudnia, później dostałam okresu 21.12(zamiast 10dni później) i trwał on 4 dni, był taki sobie, nie jak zawsze. Objawy... Czasem mi się w głowie kręci, cały czas jem ogórki kiszone , trochę mi cycki spuchły, śluz... jest. Nie wiem, może mi się wydaje. Ale test zrobię. A nie wiem czy mu powiem, bo nie chcę słuchać, że to nie jego, że pewnie już się puściłam itd, ale z drugiej strony, tak jak napisała Malla, chciałabym zapewnić dziecku dobre życie, a od niego miałabym spore alimenty(dobrze zarabia), a po2 on jest w gruncie rzeczy dobrym człowiekiem i wiem, że finansowo zawsze mi pomoże, a tym bardziej w takiej sytuacji... Nie ma co gdybać, po niedzieli zrobię test. Poczekam jeszcze weekend..
|
|