|
Pytanie od faceta: Owłosiona klata za czy przeciw?
Witam drogie Panie. Na wstępie chce powiedzieć że specjalnie zamieszczam to zapytanie na forum totalnie zdominowanym przez kobiety bo chce poznać wasze zdanie.
Mój ojciec to Włoch dlatego odziedziczyłem po nim ciemne oczy, ciemną karnację wyraziste brwi no i... męsko owłosioną klatę.
Nie jestem typem chłopaka z piwnym brzuszkiem... chodzę na siłownie i trenuję boks, nigdy nie miałem problemów z kobietami lecz raz gdy gdy leżałem w łóżku z jedną dziewczyną usłyszałem że bardzo się jej podobam bla bla bla ale gdybym był jej chłopakiem to natychmiastowo wydepilowała by mi klatę bo nienawidzi owłosionej klaty itp
Później się zastanawiałem nad tym czy faktycznie wam to tak przeszkadza czy to aktualnie obciach?
Zrobiłem rozeznanie i popytałem o zdanie koleżanki i zdania były podzielone jedne mówiły że owłosiona klata jest sexy a inne że je to odrzuca.
Oczywiście mam swoje przekonania i uważam że każdy facet powinien dbać o siebie ale też powinien być indywidualistą i nie kierować się cudzym zdaniem tak więc nie mam zamiaru depilować mojej klaty ale jestem ciekaw waszego zdania.
Pozdrawiam
|