2006-08-11, 22:08
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Witam wszystkich serdecznie Jestem kolejna osobka, ktora zapragnela dolaczyc do grona osob, naprawde obeznanych w tym temacie Wierze, ze i z wasza zyczliwa pomoca poprawie kondycje moich wlosow...
Mam wlosy bardzo zniszczone dlugoletnim farbowaniem (dziewczynce ubzduralo sie po prostu, ze do twarzy jej w kruczo-czarnych wlosach, czego skutkiem bylo dodawanie mi srednio 6 lat ). Postanowilam z tym skonczyc dzieki mamie, ktora przemowila mi do rozumu, ze mam ladny kolor wlosow i niepotrzebnie tuszuje to co dala mi natura (ciemny braz).
Powaznie zaniepokoilo mnie tez to, ze moje lekko krecone wlosy, po wielu latach szpikowania w nie chemii, staly sie calkiem proste i pozbawione dawnej puszystosci . Obecnie moje odrosty sa calkiem spore i jestem pewna, ze to definitywny koniec z czarna (i nie tylko ) farba...
Odnosnie kuracji odzywczej (dawniej stosowalam tylko drogeryjne szampony itp.) Niedawno zakupilam szampon i odzywke L'oreal Liss Extreme, odzywke Alfaparf z karitexem i jakze slynny Wax . Chcialabym ja jednak wzbogacic o produkty, odbudowujace wlos od wewnatrz... Jakie preparaty doustne moglybyscie z czystym sercem polecic? Zastanawiam sie nad kupnem m.in. Revalid. Stosowala go ktoras z Was?
|
|
|